eur:
394.13
usd:
365.33
bux:
65384.6
2024. március 29. péntek Auguszta

Milyen koncertek lesznek szilveszterkor?

Mások mellett a Quimby, a Kiscsillag, Fenyő Miklós, valamint az Amadinda Ütőegyüttes és Presser Gábor is fellép szilveszterkor a fővárosban, ahol a Március 15. téren utcabált rendeznek.

Magic Mosquitoz címmel tartanak szilveszteri bulit a Barba Negra Music Clubban, ahol a hazai alternatív színtér két népszerű csapata, a Quimby és a Kiscsillag szórakoztatja az óévet búcsúztatókat.

Fenyő Miklós a Syma csarnokban tart igazi rock and rollos újévköszöntő partyt. A Hungária egykori vezetője 1996 óta minden évben a karácsonyt követő napon tartotta szokásos téli buliját, idén azonban újított. A szilveszteri koncerten természetesen elhangzik majd a Hotel Menthol, a Rock and Roll Party, a Csókkirály vagy a Made in Hungária is. A koncert után retropartyt rendeznek a '80-as, '90-es évek slágereiből Dévényi Tiborral és B. Tóth Lászlóval.

Szilveszteri utcabált rendeznek a Március 15. téren: a rendezvényen Fluor Tomi, Zoltán Erika, a Compact Disco, a Bon-Bon, Gáspár Laci és a Hip-Hop Boyz szolgáltatja a műsort.

Az Amadinda Ütőegyüttes hagyományos szilveszteri koncertjén a Művészetek Palotájában az állandó közreműködő, Presser Gábor billentyűs mellett idén Fassang László orgonaművész is fellép. A programban éjfélkor a Himnusz B-dúrban szólal meg az orgonán. Az éjszakai vonatozás című program éjfél utáni részében örökzöld Presser-, valamint LGT-dalokat játszik a szerző, mégpedig e-mollban.

A Budapest Jazz Clubban a vokális zene kedvelői Micheller Myrtill, Szőke Nikoletta és Csemer Boglárka produkcióit tekinthetik meg, mellettük koncertet ad Oláh Tzumo Árpád (zongora) és Egri János (bőgő) Duója, a Tzumo Trio (amelyben Pecek Lakatos Krisztián bőgőzik és Pecek Lakatos András dobol), valamint Szakcsi Lakatos Béla zongoravirtuóz Triója Orbán György bőgőssel és Mohay András dobossal.

Fonó Folk Szilvesztert tartanak a budai Fonóban a XI. kerületben: itt a táncházi muzsikát a Szászcsávási zenekar és a Téka együttes szolgáltatja.

Tesco Disco szilveszter lesz a Blaha Lujza téren a Corvintetőn, ahol az este és az éjszaka során a Radio Panic, az EZ Basic és a Hangmás is koncertet ad. Soundtrack Szilveszter annak a programnak a címe, amelyet az A38 hajón tartanak: itt zenél majd Palotai és Ludmilla, dj-szettet mutat be az Irie Maffia, de pakolja a lemezeket Dj Mira és Dj Juhász Laci is.

Az Instantban 31-én kora délutántól 24 órás szilveszteri bulit tartanak: négy tánctéren 33 dj segít megünnepelni vagy éppen elfeledni az évet, köztük Cadik, Palotai, MC Zeek, Suefo, Jutasi, Gergő (Besh o droM), Metha, Infragandhi és Superman. Szintén a lemezlovasoké lesz a főszerep a népligeti Morrison's Ligetben, mások mellett Antonyóval, Dj Szecseivel és Pauleiro Massimóval.

Az Erzsébet téri Gödör Klub szilveszteri műsorában Rutkai Bori csapata, a Specko Jedno, a magyar ska és reggae zenekarokból összeállt Super Starsky, az Intim Torna Illegál, Soerii & Poolek, valamint Dj Izil feat. Publo szórakoztatja a közönséget. Ugyanitt január 1-jén is lesz program: Egy szál gitárral címmel Frenk, a Bérczesi Róbert (hiperkarma) főszereplésével működő Én meg az Ének produkció, Víg Mihály (Balaton), valamint Bródy János ad akusztikus koncertet.

Címlapról ajánljuk

Teljes a patthelyzet a bécsi repülőtéren

Hiába a 36 órás sztrájk, megszakadtak a tárgyalások a szakszervezetek és az Austrian Airlines osztrák légitársaság között. A dolgozók a Lufthansa leányvállalatánál ugyanolyan béreket követelnek, mint az anyacégnél, ahol egyébként a közelmúltban zárult egy sikeres munkabeszüntetés.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.02. kedd, 18:00
Káel Csaba
a MÜPA vezérigazgatója, filmügyi kormánybiztos
Durvul a nyilatkozatháború a moszkvai merénylet körül, újfajta bombát vethetett be Oroszország – Háborús híreink csütörtökön

Durvul a nyilatkozatháború a moszkvai merénylet körül, újfajta bombát vethetett be Oroszország – Háborús híreink csütörtökön

Marija Zaharova, az orosz külügyminisztérium szóvivője azt mondta, az Iszlám Államnak nem voltak meg a képességei egy a krasznogarszkihoz hasonló terrortámadás kivitelezésére, és Ukrajnára és a Nyugatra igyekezett terelni a gyanút. Kirilo Budanov, az ukrán katonai hírszerzés feje úgy nyilatkozott, Oroszországnak legkésőbb február közepe óta tudomása volt a készülő támadásról, ennek ellenére nem tettek semmit. A harkivi rendőrség vezetője szerint Oroszország egy új típusú irányított bombát vethetett be a városban szerdán, az UMPB D-30-at.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×