INFORÁDIÓ 

2018. március 20. kedd
Klaudia

Hol találkozhat a gyerek hétvégén a mikulással?

Infostart / InfoRádió
A hétvégén számos program helyszínére megérkezik a mikulás.

Vasárnap a Kárpátia Lovas Udvar lovasaival együtt Rákosmentén, a Népligetnél tartanak mikulás ünnepséget. Díjtalan lovaglási lehetőséggel, mini pedálos gokartversennyel, közös kerékpározással és mikuláscsomaggal várják az érdeklődőket.

Az általános és középiskolai diákokat és kísérőiket várja az Erdei Mikulás három különböző távú túrával a Budai hegyekben. A rövid, három kilométeres túra a 64-es autóbusz Községház utca megállóbójából indul naponta több alkalommal, a közepes, öt kilométeres séta a 65-ös autóbusz Fenyőgyöngye végállomásától indul 9 és 10 óra között. A hét kilométeres kirándulás szintén ebben az időpontban startol Solymárról a Templom téri buszmegállóból.

A fiatalabbakat a Mikulások a nagyvilágban elnevezésű programmal várja a Budakeszi Vadaspark, szombaton és vasárnap. A bekerített természetvédelmi erdő ösvényén indulnak a résztvevők izgalmas felfedező útjukra. A Mikulás a kalandtúra kezdetekor kapja kézbe a Mikulások Lapját. A friss hírekből értesül arról, milyen tréfás feladatok megoldása vezeti nyomra a gyerekeket, melyik országban hogyan várják és ünneplik a Mikulást. A programra előzetes bejelentkezés szükséges.

Zenés Mikulás műsorral, interaktív játékkal és sok mikuláscsomaggal várják minden korosztály képviselőjét a Szülők házában szombat délután. A télapó ünnepség után egész délután a kézműves foglalkozáson karácsonyi díszeket készíthetnek az érdeklődők. A szervezők kérik, hogy aki szeretne ellátogatni a 18. kerületi programra, előre jelezze ezt.


A címlapról ajánljuk