eur:
392.16
usd:
366.4
bux:
67039.3
2024. április 26. péntek Ervin

Hol találkozhat a gyerek hétvégén a mikulással?

A hétvégén számos program helyszínére megérkezik a mikulás.

Vasárnap a Kárpátia Lovas Udvar lovasaival együtt Rákosmentén, a Népligetnél tartanak mikulás ünnepséget. Díjtalan lovaglási lehetőséggel, mini pedálos gokartversennyel, közös kerékpározással és mikuláscsomaggal várják az érdeklődőket.

Az általános és középiskolai diákokat és kísérőiket várja az Erdei Mikulás három különböző távú túrával a Budai hegyekben. A rövid, három kilométeres túra a 64-es autóbusz Községház utca megállóbójából indul naponta több alkalommal, a közepes, öt kilométeres séta a 65-ös autóbusz Fenyőgyöngye végállomásától indul 9 és 10 óra között. A hét kilométeres kirándulás szintén ebben az időpontban startol Solymárról a Templom téri buszmegállóból.

A fiatalabbakat a Mikulások a nagyvilágban elnevezésű programmal várja a Budakeszi Vadaspark, szombaton és vasárnap. A bekerített természetvédelmi erdő ösvényén indulnak a résztvevők izgalmas felfedező útjukra. A Mikulás a kalandtúra kezdetekor kapja kézbe a Mikulások Lapját. A friss hírekből értesül arról, milyen tréfás feladatok megoldása vezeti nyomra a gyerekeket, melyik országban hogyan várják és ünneplik a Mikulást. A programra előzetes bejelentkezés szükséges.

Zenés Mikulás műsorral, interaktív játékkal és sok mikuláscsomaggal várják minden korosztály képviselőjét a Szülők házában szombat délután. A télapó ünnepség után egész délután a kézműves foglalkozáson karácsonyi díszeket készíthetnek az érdeklődők. A szervezők kérik, hogy aki szeretne ellátogatni a 18. kerületi programra, előre jelezze ezt.

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
Pattannak az amerikai tőzsdék a gyorsjelentések hátán

Pattannak az amerikai tőzsdék a gyorsjelentések hátán

Gazdasági, a piaci folyamatokat esetlegesen befolyásoló adatok tekintetében ma érkezett itthon a MNB tavalyi utolsó negyedéves lakásárindexe, de az S&P Global Ratings hitelminősítői felülvizsgálata is kiemelkedő fontosságú esemény. Vállalati fronton ma is az amerikai gyorsjelentések vannak a fókuszban, a héten a technológia szektor nagyágyúi közül többen jelentettek. A magyar piacon az OTP-re figyeltek elsősorban a befektetők, ma tartotta közgyűlését a nagybank, ahol beszédet mondott Csányi Sándor, a bankcsoport elnök-vezérigazgatója. A részvénypiaci folyamatokkal kiemelten foglalkozunk a május 16-i Portfolio Investment Day 2024 konferenciánkon, amelyen a részvétel regisztráció után ingyenes.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×