eur:
391.07
usd:
366.54
bux:
68142.02
2024. május 1. szerda Fülöp, Jakab

Utoljára borulhatnak össze a Kispál-rajongók

Országszerte egy időpontban vetítik a Kispál és a Borz búcsúkoncertjéről és annak előkészületeiről forgatott filmet. A közös mozizás után bulizni hívják a budapesti rajongókat.

A Napozz Holddal vetítése lesz talán az utolsó találkozója a Kispál és a Borz közönségéből kialakult - most már bátran használhatom ezt a szót - közösségnek. Még egyszer szeretnénk megköszönni nekik, hogy velünk voltak, és eljöttem az utolsó koncertre is - mondta az InfoRádiónak Lovasi András, a zenekar énekes-basszusgitárosa.

A zenész meglepetést is ígért a vetítésre jegyet váltott rajongóknak, de figyelmeztetett: arra ne számítsanak, hogy a zenekar újra eljátssza nekik a Szigeten hallott dalokat. A közös filmnézés után a szervezők a fő helyszínre, a West-Balkánba várják a bulizni vágyókat.

A koncertfilmet is tartalmazó dupla DVD-t a jövő héttől már a boltokban is meg lehet vásárolni, a fellépés repertoárját megörökítő CD-vel együtt. A DVD mellé csomagolt lemezen a filmből kimaradt dalokat, a zenekarral készült interjúkat és más extrákat találnak a rajongók, míg az audió CD-n - két kivétellel - a Sziget-koncerten elhangzott számok szerepelnek.

Kárpótlásul viszont rátettünk egy eddig meg nem jelent Kispál stúdiófelvételt - fűzte hozzá Lovasi András.

Hanganyag: Oláh András

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.02. csütörtök, 18:00
Könnyid László
a Magyar Turisztikai Ügynökség főigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. április 29. 19:47
×
×
×
×