eur:
390.69
usd:
366.17
bux:
0
2024. május 1. szerda Fülöp, Jakab

Csík zenekar - három nap, három koncert

A hétvégén három nap, három helyszínen ad koncertet a Csík zenekar. Pénteken a 15 éves Fonó ünnepi koncertsorozatában vesz részt az együttes, szombaton a Budaörsi Sportcsarnokban a vörösiszap-katasztrófa károsultjainak rendezett segélykoncerten lépnek fel, vasárnap pedig a Papp László Sportarénában a Nem adom fel! Alapítvány jótékonysági rendezvényén játszanak a Quimby, a Kiscsillag és a Nemadomfel együttesekkel.

Az első koncertet a Fonóban adja pénteken a Csík zenekar, amelynek vezetője az InfoRádiónak elmondta: jó emberi kapcsolat kötődik a Fonóhoz, ráadásul a Csík zenekar eddigi albumait is a legendás intézmény neve alatt jelent meg.

Csík János hozzátette: régi, az első lemezekről való dalokat is eljátszanak a "nosztalgikus emlékezés miatt", de újakat is hallhat a közönség a még meg nem jelent következő albumról.

A zenekar szombaton a Budaörsi Sportcsarnokban lép fel a vörösiszap-katasztrófa károsultjai számára rendezett segélykoncerten. A tragédia személyesen nem érintette a zenészeket. Csík János szerint hasznos lesz az est, mert valamilyen módon kárpótolni tudják azokat, akik átélték a katasztrófát, de tisztában van vele, hogy "nincs annyi pénz, amellyel helyre lehet ezt hozni".

Vasárnap szintén egy jótékonysági fellépésre készül a zenekar: a Sportarénában a Quimby, a Kiscsillag, valamint a Nemadomfel együttesekkel arra gyűjtenek pénzt, hogy a fogyatékkal élők számára önálló életet biztosító házat építsen a Nem adom fel! Alapítvány.

Azoknak az embereknek muzsikálunk, akik támogatni szeretnék a hátrányos helyzetű fiatalokat, így azok, akik adni akarnak, kapnak is valamit a koncerttel - mondta Csík János.

Hanganyag: Oláh András

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.02. csütörtök, 18:00
Könnyid László
a Magyar Turisztikai Ügynökség főigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×