eur:
394.28
usd:
371.27
bux:
0
2024. április 16. kedd Csongor

Harry Potter elirigyelte az Avatar sikerét

Az utolsó két Harry Potter-film már három dimenzióban is látható majd - számolt be róla a The Hollywood Reporter. A szaklap értesülése szerint a Warner Bros. filmstúdió többek között az Avatar hatalmas sikerén felbuzdulva szánta rá magát a döntésre, amit azonban egyelőre hivatalosan nem erősítettek meg.

Először a Titánok harca című produkció részletein tesztelték, hogy mit szólnának a 3D-s változathoz a nézők, ám a próba olyan jó sikerült, hogy a Warnernél úgy határoztak, nemcsak a mitologikus kalandfilmet, hanem a varázslósaga befejező epizódjait is három dimenzióban hozzák forgalomba - írta a THR.com.

A tavaly bemutatott Harry Potter és a félvér herceg című epizód egy rövid részletét már három dimenzióban is élvezhették a nézők. Azt azonban nem lehet tudni, hogy a regényfolyam szerzőjének, J. K. Rowlingnak vajon van-e beleszólása abba, hogy a két részre bontva mozikba kerülő Harry Potter és a halál ereklyéi 3D-ben készül.

Az 1981-es Titánok harcának remake-je április 2-án kerül a filmszínházakba, a Halál ereklyéi első részének bemutatását november 19-re időzítették, a második pedig 2011. július 15-én ér a mozikba.

Címlapról ajánljuk
Egeresi Zoltán az Arénában: súlyos üzenetet kapott Erdogan, de a hatalma nincs veszélyben

Egeresi Zoltán az Arénában: súlyos üzenetet kapott Erdogan, de a hatalma nincs veszélyben

Recep Tayyip Erdogannak ez lehet az utolsó ciklusa államfőként, hiszen a török alkotmány szerint nem indulhat több alkalommal a pozícióért. 2028-tól valóban új elnöke lesz Törökországnak? Erről, valamint a március 31-i önkormányzati választások jelentőségéről is beszélt Egeresi Zoltán Törökország-kutató, a Nemzeti Közszolgálati Egyetem munkatársa az InfoRádió Aréna című műsorában.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.16. kedd, 18:00
Kaiser Ferenc
a Nemzeti Közszolgálati Egyetem docense
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×