eur:
389.49
usd:
361.89
bux:
68002.24
2024. május 4. szombat Flórián, Mónika

Csonka András: Minden egyes nézőért meg kell küzdeni

Sikeresnek tartja a Művészetek Palotájának elmúlt öt évét az intézmény vezérigazgató-helyettese. Csonka András az InfoRádió Aréna című műsorában azt mondta: a kezdeti félelmek nem igazolódtak be.

A kezdeti időszak egyik nehézsége az volt, hogy úgy kellett beüzemeltetni az intézményt, hogy a közönség ebből semmit ne érezzen - mondta az InfoRádió Aréna cím műsorában az öt évvel ezelőtt megnyílt Művészetek Palotájának vezérigazgatója.

Csonka András hozzátette: az elején voltak olyan kihívások, amelyeket menet közben kellett megoldani, így például azt, hogy utólag kellett kialakítani a művészbüfét.

A másik nehézség az volt az igazgató szerint, hogy be kellett vezetni a köztudatba, és el kellett fogadtatni a létesítményt. Sok félelem volt ezzel kapcsolatban, hiszen többen úgy gondolták, nem lehet majd megtölteni az 1700 férőhelyes nagytermet. Erre az élet rácáfolt, mert majdnem minden koncert telt házzal megy - hangsúlyozta Csonka András.

Ez persze nem azt jelenti, hogy nincsenek közönségszervezési gondok, mert minden egyes nézőért meg kell küzdeni - fűzte hozzá.

Hanganyag: Kocsonya Zoltán

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.06. hétfő, 18:00
Salát Gergely
a Pázmány Péter Katolikus Egyetem és a Magyar Külügyi Intézet munkatársa
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×