eur:
389.36
usd:
363.73
bux:
68123.99
2024. május 2. csütörtök Zsigmond

Omega-koncert lesz Varsóban

A Magyar-Lengyel Barátság Napja alkalmából az Omega együttes ad koncertet szombaton Varsóban, a Kultúra és Tudomány Palotájának nagytermében.

Gordon István, a Varsói Magyar Kulturális Intézet igazgatója kedden elmondta: az intézet felkérésére két év után áll ismét össze a legendás csapat. A jegyek árusítását már Karácsony előtt elkezdték és óriási az érdeklődés, mert "a lengyelek az Omegát igazi hungaricumnak tartják és változatlanul rajonganak érte".

A varsói koncert hírére egyre több szervező jelentkezik Lengyelországból, sőt Prágából is, hogy szeretné megnyerni az együttest fellépésre. Az Omega honlapján sok magyar rajongó jelezte, hogy az együttessel tart Varsóba, a koncertre.

Gordon István kitért arra, hogy a Magyar-Lengyel Barátság Napja március 23., három éve tartják meg, ennek az ünnepnek a jegyében telik a március, és az ebben a hónapban megtartott rendezvények.

Címlapról ajánljuk

Grád Ottó: a nagyobb árcsökkenésre a gázolajnál lehet majd számítani

Hétfőn 10 forinttal csökkentette az üzemanyagok árát a Mol, szombattól egy rendkívüli változással még tovább csökkennek az árak itthon. A Magyar Ásványolaj Szövetség főtitkára szerint ez a bejelentés új helyzetet teremt a kiskereskedelmi piacon. A változáshoz valamilyen mértékben várhatóan minden töltőállomás alkalmazkodik majd és árakat csökkent - mondta az InfoRádiónak Grád Ottó.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.03. péntek, 18:00
Bakondi György
a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója, a Stratégiai Tanácsadó Testület tagja
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×