eur:
388.99
usd:
361.9
bux:
67983.56
2024. május 3. péntek Irma, Tímea

Balaton Sound: elkeltek a bérletek, nincs napijegy péntekre és szombatra

Ne induljanak el a Balaton Soundra azok, akiknek nincsen elővételben megváltott jegyük - kérték szerdán a rendezvény szervezői, ugyanis bérletet, valamint pénteki és szombati napijegyet már sehol nem lehet kapni.

A négynapos fesztivál első és utolsó napjára, tehát csütörtökre és vasárnapra még korlátozott számban kaphatók belépők, a szervezők azonban felhívják a figyelmet arra, hogy a helyszínen nem, csak az ismert jegyirodákban lehet jegyet vásárolni.

A szervezők közleményükben azt is hangsúlyozzák, hogy az illegális árusoktól vásárolt jegyek valódisága nem szavatolt.

Csütörtökön veszi kezdetét Zamárdiban a második alkalommal megrendezett Balaton Sound Fesztivál, amelynek programjában számos külföldi világsztár szerepel. Fellép a Balaton partján Fatboy Slim, a Massive Attack, Armin Van Buuren és David Guetta is. José Padilla azonban az utolsó pillanatban idén is lemondta fellépését.

Címlapról ajánljuk

Biztosra veszik: orosz ügynökök robbantottak Csehországban

A cseh Szervezett Bűnözés Elleni Központ vizsgálata megerősítette, hogy a vrběticei lőszerraktárak elleni, közel tíz évvel ezelőtti robbantás mögött az orosz katonai titkosszolgálat, a GRU állt. A külföldi kémek célja a fegyverek és lőszerek eljuttatásának megakadályozása volt olyan területekre, ahol az orosz hadsereg katonái tevékenykednek.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.03. péntek, 18:00
Bakondi György
a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója, a Stratégiai Tanácsadó Testület tagja
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×