eur:
389.73
usd:
363.74
bux:
0
2024. május 1. szerda Fülöp, Jakab

Goda Krisztina: "Tehetséges, szép és intelligens színésznőt keresek"

Már csak a női főszereplő hiányzik az új filmhez - mondta az InfoRádiónak Goda Krisztina az InfoRádió Aréna című műsorában. A filmrendező hozzátette, számára nem fontos, hogy ismert színésznőt találjon a szerepre.

Tehetséges, szép és intelligens színésznőt keres Goda Krisztina új filmje főszerepére - mondta a rendező az InfoRádió Aréna című műsorában.

Hozzátette: sok ilyen színésznő van, a szerep - egy balerináé - azonban speciális, alkatilag is meg kell felelni hozzá.

A rendező elmondta: stábjával castingokat tart, hogy megtalálja a megfelelő szereplőket, és már több színésznőt meghallgatott - olyanokat, akikkel már dolgozott együtt, akikkel még nem, és olyanokat is, akikkel a jövőben szeretne forgatni.

Goda Krisztina szerint egy félórás találkozó és egy próbafelvétel elkészítése után már le lehet vonni bizonyos következtetéseket a színészekről, de ezen a ponton még nem lehet mindent tudni.

A rendező nem tartja fontosnak, hogy a szerepet ismert színésznő játssza el. "Ha valaki sok romantikus hősnő szerepet alakított, és mondjuk zömében vígjátékokból ismerik az emberek, akkor nem biztos, hogy szerencsés választás, mert a néző tudat alatt várja azt a karaktert, amit már korábban látott" - mondta.

Goda Krisztina úgy véli: ez főleg a sorozatszereplőkre igaz, akik éveken keresztül ugyanazt a karaktert alakítják. Hozzáfűzte: ez a nagyjátékfilmekre is igaz, de talán kevésbé.

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk

Dobrev Klára a Ligetben: "fogd be a szádat, magyar dolgozó, mert különben kirúgunk, ezt üzeni Orbán Viktor kormánya"

Európai fizetéseket, európai nyugdíjat, európai egészségügyet, európai béreket sürgetett a Demokratikus Koalíció, az MSZP és a Párbeszéd európai parlamenti (EP-) listavezetője szerdán Budapesten. Dobrev Klára közölte, erős Európát akar, amely minden magyarra tud vigyázni, akkor is, ha a kormánnyal szemben kell megvédenie őket.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.02. csütörtök, 18:00
Könnyid László
a Magyar Turisztikai Ügynökség főigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×