eur:
396.24
usd:
359.75
bux:
71805.06
2024. szeptember 12. csütörtök Mária

Törölték Elton John összes európai Red Piano koncertjét

Mind a hat, Red Piano címen futó európai Elton John-koncertet törölni kellett, miután a szervező kijelentette: nem tudja biztosítani azok zavartalan lebonyolítását.

Mégsem láthatják az európai rajongók Elton John lassan már legendássá vált Red Piano koncertjeit. A szervező ugyanis közölte: nem tudja szavatolni azok zavartalan lebonyolítását.

Az úgynevezett Red Piano koncerteket Elton John Las Vegas-i fellépésein csodálhatják meg rendszeresen a rajongók. A színpadkép annyiban különbözik a szokásos Elton John-fellépésektől, hogy több videóképernyőt és hatalmas felfújható oszlopokat is alkalmaznak.

"Természetesen elfogadjuk, hogy Elton rajongói csalódottak lesznek a hír hallatán, és már most keressük a lehetőségét annak, hogy minél hamarabb visszatérjünk az érintett városokba" - közölte a szervező szóvivője.

Az érintett öt európai város Velence (ahol június 5.-én és 6.-án lett volna koncert), Berlin (június 22.), Moszkva (július 3.), Párizs (szeptember 9.) és Sevilla (szeptember 14.).

A rajongók számára ugyanakkor jó hír lehet, hogy a "szokásos" színpadképpel zajló koncertturnét a bejelentés nem érinti.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.09.12. csütörtök, 18:00
Hiller István
a Magyar Szocialista Párt országgyűlési képviselője, a párt választmányi elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×