eur:
396.24
usd:
359.75
bux:
71805.06
2024. szeptember 12. csütörtök Mária

Tarantinót hősként köszöntötték Cannes-ban

Hőshöz méltó fogadtatást kapott Quentin Tarantino Cannes-ban, ahol a legújabb filmje, a Grindhouse: Halálbiztos vetítésén fogadta kitörő örömmel a sajtó. Imádták a főszereplő, Kurt Russell alakítását is.

Tarantino úgy véli: ő a fesztivál kedvenc gyermeke. Szerinte Cannes a mozi Olimposza, ahol a filmek istenei jelennek meg, és ahol és ahol minden idők legjobb filmjeinek bemutatóit tartják.

Tarantino legújabb filmje egy texasi női DJ-nek és két barátnőnek a mindennapjaiba vezeti be a nézőket. A hölgyeket egy sebhelyes arcú férfi követi - őt alakítja Kurt Russell - és gyilkos pillantásokkal figyeli őket.

A Kill Bill alkotója régi barátjával, Robert Rodriguez-zel fogott bele a munkába, így készült el a kétrészes alkotásuk. Tarantino a Death Proof-ot, azaz a Halálbiztos című filmet készítette.

A másik része, a Rodriguez által készített Planet Terror (Terrorbolygó) című alkotás, amelyet a kritikusok vérbeli zombifilmnek minősítettek.

A két film a tengerentúlon nem aratott túl nagy sikert. Az alkotók és főleg a producerek azonban bíznak az európai sikerben.

A rendező 1994-ben a Ponyvaregény című alkotásáért elnyerte az Arany Pálmát.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.09.12. csütörtök, 18:00
Hiller István
a Magyar Szocialista Párt országgyűlési képviselője, a párt választmányi elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×