eur:
396.24
usd:
359.75
bux:
71805.06
2024. szeptember 12. csütörtök Mária

Gyáván lemészárolják Julia Robertset

Julia Roberts elvállalta, hogy eljátssza a meggyilkolt brit természetvédő, Joan Root szerepét.

A filmet, amelynek még nincs címe, jövőre kezdik forgatni Afrikában. A mozi bemutatja majd a természetvédő életét, aki számos díjnyertes dokumentumfilmeket forgatott a vadon világáról, mielőtt tavaly Kenyában agyonlőtte egy fegyveres.

A rendőrök az esetleges okok közül annak a lehetőségét vizsgálták, hogy Joan Rootot egy "elfuserált" rablás közben ölték meg, vagy a természetvédő munkájával szemben állók gyilkoltatták meg.

A természetvédőt saját ágyában ölték meg. A támadók az ablakot betörték, és egy AK-47-es gépkarabéllyal belőttek a szobába ahol a környezetvédő tartózkodott.

Joan Rootot három találat érte. Megpróbálta a lepedővel elállítani a vérzést, de ez nem sikerült, így a nagy vérveszteségbe halt bele.

A gyilkosok anélkül hagyták el a helyszínt, hogy bármi értékeset elvittek volna onnan. A kenyai rendőrség később két ember vett őrizetbe a gyilkossággal összefüggésben.

Joan Root gyakran szólalt fel az orvvadászat és orvhalászat ellen. Saját farmján árván maradt állatoknak adott menedéket.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.09.12. csütörtök, 18:00
Hiller István
a Magyar Szocialista Párt országgyűlési képviselője, a párt választmányi elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×