eur:
396.24
usd:
359.75
bux:
71805.06
2024. szeptember 12. csütörtök Mária

Ausztrálok forgatják újra a magyar sikerfilmet

Hétfőn vetítik a cannes-i filmvásáron a Zuhanórepülés című magyar alkotást, a premieren jelen lesznek a film készítői és szereplői is - tudósította az InfoRádiót a helyszínről Dudás Viktor filmkritikus, aki beszámolt arról is, hogy az SOS Szerelem című filmet még ebben az évben újraforgatják Ausztráliában.

Ausztrál alkotók még az idén újraforgatják Sas Tamás SOS Szerelem című filmjét, a megállapodásról sajtótájékoztatót is tartottak - mondta az InfoRádiónak a VOX Mozimagazin főszerkesztője.

A Cannes-ban tartózkodó Dudás Viktor hozzátette: a film költségvetésétől függően vagy Hugh Grant, vagy egy ausztrál színész lesz majd az egyik férfi főszereplő, akit itthon Csányi Sándor alakított. Arról, hogy ki játszhatja majd Fenyő Iván szerepét, egyelőre nincsenek információk.

A stáb azt szeretné, ha az ausztrál változat operatőre a magyar film rendezője, Sas Tamás lenne - fűzte hozzá a filmkritikus.

A filmvásáron sikeresen eladták az Egon és Dönci című filmet: az alkotást Brazíliában és Szerbiát kivéve a többi volt jugoszláv tagköztársaságban vetítik majd - közölte Dudás Viktor.

Komoly érdeklődés előzi meg Novák Erik alkotása, a Zuhanórepülés hétfő esti vetítését: a filmet a visszajelzések alapján már több mint száz vásárló szeretné megnézni.

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.09.12. csütörtök, 18:00
Hiller István
a Magyar Szocialista Párt országgyűlési képviselője, a párt választmányi elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×