eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 27. szombat Zita

Vajna: Oscart jelenthet a politikai aktualitás

Az Oscar-díj megnyeréséhez nem csak az kell, hogy a film jó legyen, fontos szerepe van a marketingnek is - mondta az InfoRádió Aréna című műsorában Andy Vajna magyar származású producer.

A Szabadság, szerelem című '56-os témájú film készítője szerint a reklámra azért van szükség, hogy az adott filmre fel tudják hívni az akadémiai tagok figyelmét.

Andy Vajna elmondása szerint az Amerikai Filmakadémia már közepes európai filmeket is díjazott Oscarral, pusztán azért, mert azok aktuális politikai témákról szóltak.

A tagok tisztelik ezeket a problémákat, és sokszor úgy érzik: kötelességük a díjazással felhívni a figyelmet rájuk - közölte a producer.

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk
Polgár Csaba: a megelőzés, a szűrések és a daganatellenes oltások is nagyon fontosak

Polgár Csaba: a megelőzés, a szűrések és a daganatellenes oltások is nagyon fontosak

A koronavírus-járvány utóhatásaként sokkal kevesebben járnak szűrővizsgálatokra, mint a pandémia előtt, ezért átfogó kampányra lenne szükség, hiszen a népbetegségek megelőzhetők - mondta az InfoRádióban az Országos Onkológiai Intézet főigazgatója. Polgár Csaba professzor kardiológus és gyermekgyógyász kollégáival együtt több vidéki fórumon tart előadást erről.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×