eur:
393.87
usd:
367.92
bux:
66376.55
2024. április 25. csütörtök Márk

Így ünneplünk mi - nyakunkon a kötelező jókedv

Amikor az év elején végiglapoztuk a naptárat, kicsit szomorúan állapítottuk meg, hogy szilveszter hétvégére esik, vagyis sokunk már másodikán kénytelen lesz belátogatni munkahelyére. Ez azonban nem veheti el a kedvünket attól, hogy a szilvesztert vidáman töltsük! Lehetünk otthon, vagy nekivághatunk az éjszakának is. De hová is menjünk?

Bemelegítésnek megnézhetünk egy mozifilmet. A legtöbb helyen 31-én 17 órakor kezdődik az utolsó előadás, és 1-én 13 órakor folytatódnak a filmvetítések. (Az eltérések miatt érdemes mozizás előtt alaposan utánanézni a kiszemelt helynek!)

Aztán jöhet az éjszaka! A kínálat zavarba ejtő, de sok helyre érdemes volt előre megvenni az időnként borsos árú jegyeket, mert csak korlátozott számban tudnak vendégeket fogadni. Minden disco, klub, és pub rendez valamit. Lesz latin és funky diszkó, kubai élőzenével, rockbuli, a ’80-as évek diszkó hangulata, technoparty… és sok más fantáziadús, XXI. századi, vagy éppen retró rendezvény.

Fenyő Miklós a B63 Clubban lép fel; Molnár Ferenc „Caramel”, és a többi Megasztáros a New Orleans Musi Clubban; a Black II Black a Café Vian-ban; az Irigy Hónaljmirigy a Kaméleonban, az ÚjVár Klubban pedig a Fiesta játszik.

Az éttermek is felkészültek a szilveszterre: élőzene, vagy DJ szinte mindenhol lesz, igaz, az éttermek nem mind nyitnak majd ki.

Budapesten a Vörösmarty téren fellép a Neoton Familia, az Oktogonon DJ-k szórakoztatják a közönséget, a Nyugati téren Török Ádám és a MINI ad koncertet, de a Kossuth téren is lesznek rendezvények.

Az ország nagyobb városaiban a főterekre szerveznek partikat. Tűzijáték éjfélkor szinte minden szabadtéri rendezvényen lesz.

A színházak is szilvesztereznek: az Operettszínházban Musical Szilveszter lesz, a Godot-ban Dumaszínház. A József Attila Színház Családi szilvesztert rendez, az Operaházban gála és bál lesz. A Vidám Színpadon a Legénylakás, a Vígszínházban A három testőr lesz műsoron.

Azoknak pedig, akik nem vágynak a forgatagba, marad a jól bevált barátokkal töltött házibuli, vagy családi körben a szolidabb szilveszterezés.

Címlapról ajánljuk
Az Egyesült Államok lépett a TikTokkal szemben, ketyeg az óra a kínai vállalatnak

Az Egyesült Államok lépett a TikTokkal szemben, ketyeg az óra a kínai vállalatnak

A platform jelenleg a legnépszerűbb a fiatalok körében, és amellett, hogy rengeteg időt töltenek el rajta, a megjelenő tartalmak jelentős befolyással vannak a felhasználókra politikailag is. A meghozott törvény arra kényszeríti a kínai vállalatot, hogy amerikai kézbe adja tengerentúli leányvállalatát, ám az államvezetés úgy is dönthet, hogy titkos technológiává nyilvánítja az algoritmust, így viszont 170 millió felhasználó maradhat hoppon.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.25. csütörtök, 18:00
Bóka János
európai uniós ügyekért felelős miniszter
Alig mozdult az amerikai részvénypiac

Alig mozdult az amerikai részvénypiac

Reggel az ázsiai tőzsdéken kedvező hangulatban telt a kereskedés, ezt követően azonban Európában és Amerikában is elfogyott a lendület délutánra a tőzsdéken. Az üzemanyagárakról szóló bejelentést követően is erős a Mol, az olajcég árfolyama  2 százalékos pluszban zárt. Amerikában kis mértékű, vegyes irányú elmozdulás volt látható. Hasonló témákkal is foglalkozunk a május 16-i Portfolio Investment Day 2024 konferenciánkon, amelyen a részvétel regisztráció után ingyenes. Regisztráció és jelentkezés itt.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×