INFORÁDIÓ 

2018. március 21. szerda
Benedek

Így ünneplünk mi - nyakunkon a kötelező jókedv

Infostart / InfoRádió
Amikor az év elején végiglapoztuk a naptárat, kicsit szomorúan állapítottuk meg, hogy szilveszter hétvégére esik, vagyis sokunk már másodikán kénytelen lesz belátogatni munkahelyére. Ez azonban nem veheti el a kedvünket attól, hogy a szilvesztert vidáman töltsük! Lehetünk otthon, vagy nekivághatunk az éjszakának is. De hová is menjünk?

Bemelegítésnek megnézhetünk egy mozifilmet. A legtöbb helyen 31-én 17 órakor kezdődik az utolsó előadás, és 1-én 13 órakor folytatódnak a filmvetítések. (Az eltérések miatt érdemes mozizás előtt alaposan utánanézni a kiszemelt helynek!)

Aztán jöhet az éjszaka! A kínálat zavarba ejtő, de sok helyre érdemes volt előre megvenni az időnként borsos árú jegyeket, mert csak korlátozott számban tudnak vendégeket fogadni. Minden disco, klub, és pub rendez valamit. Lesz latin és funky diszkó, kubai élőzenével, rockbuli, a ’80-as évek diszkó hangulata, technoparty… és sok más fantáziadús, XXI. századi, vagy éppen retró rendezvény.

Fenyő Miklós a B63 Clubban lép fel; Molnár Ferenc „Caramel”, és a többi Megasztáros a New Orleans Musi Clubban; a Black II Black a Café Vian-ban; az Irigy Hónaljmirigy a Kaméleonban, az ÚjVár Klubban pedig a Fiesta játszik.

Az éttermek is felkészültek a szilveszterre: élőzene, vagy DJ szinte mindenhol lesz, igaz, az éttermek nem mind nyitnak majd ki.

Budapesten a Vörösmarty téren fellép a Neoton Familia, az Oktogonon DJ-k szórakoztatják a közönséget, a Nyugati téren Török Ádám és a MINI ad koncertet, de a Kossuth téren is lesznek rendezvények.

Az ország nagyobb városaiban a főterekre szerveznek partikat. Tűzijáték éjfélkor szinte minden szabadtéri rendezvényen lesz.

A színházak is szilvesztereznek: az Operettszínházban Musical Szilveszter lesz, a Godot-ban Dumaszínház. A József Attila Színház Családi szilvesztert rendez, az Operaházban gála és bál lesz. A Vidám Színpadon a Legénylakás, a Vígszínházban A három testőr lesz műsoron.

Azoknak pedig, akik nem vágynak a forgatagba, marad a jól bevált barátokkal töltött házibuli, vagy családi körben a szolidabb szilveszterezés.

A címlapról ajánljuk