eur:
396.17
usd:
354.43
bux:
74905.79
2024. szeptember 26. csütörtök Jusztina, Pál
18 éven felülieknek
Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek.

Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot
Nyitókép: Unsplash

Leharapta egy cápa egy úszkáló nő lábát - a marokkóiak nem segítettek

A nő belehalt a sérülésbe.

Meghalt egy fiatal nő, akit cápatámadás ért az Atlanti-óceánban az észak-afrikai partoknál.

A 30 éves német nő egy brit kirándulókatamaránról csobbant egyet a vízben, amikor egy cápa leharapta az egyik lábát. A riasztott spanyol mentők még élve vették egy helikopter fedélzetére, de mire a kórházba értek volna a Kanári-szigetekre, a turista meghalt.

A szerencsétlenség a Kanári-szigetektől 500 kilométerre délre, a marokkói fennhatóság alatt álló Nyugat-Szahara magasságában történt hétfő délben - értesült az Atlántico Hoy hírportál.

A spanyol tengeri mentőszolgálat közlése szerint a területileg illetékes Marokkó hatóságai elutasították a segítségnyújtást, ezért a spanyol légierő küldött mentőhelikoptert a sérültért. Az Atlántico Hoy szerint az Atlanti-óceánnak ezen a részén rendkívül ritkák a cápatámadások, a feljegyzések 16. századi kezdete óta összesen hét esetről tudnak. Nem tudni, hogy milyen cápafaj támadt a német nőre.

Címlapról ajánljuk
Kormányválság alakult ki Csehországban, koalíciós tárgyalások jönnek

Kormányválság alakult ki Csehországban, koalíciós tárgyalások jönnek

Azután, hogy Petr Fiala miniszterelnök kedden bejelentette, meneszteni kívánja a kabinetből Ivan Bartos kalózpárti kormányfőhelyettest és regionális fejlesztési minisztert, mert nem elégedett a munkájával, a Kalózpártnál "robbant a bomba". Bartos szerint Fiala megszegte a koalíciós szerződést.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.09.27. péntek, 18:00
Steinbach József
a Magyarországi Református Egyház Zsinatának lelkészi elnöke
Megváltoztatja nukleáris doktrínáját Oroszország, Vuhledárban folynak a harcok – Háborús híreink csütörtökön

Megváltoztatja nukleáris doktrínáját Oroszország, Vuhledárban folynak a harcok – Háborús híreink csütörtökön

Vlagyimir Putyin orosz elnök szerdán bejelentette, megváltoztatja Oroszország nukleáris doktrínáját, kifejezetten azzal a céllal, hogy szükség esetén atomcsapást tudjon mérni Ukrajnára. Eszerint nukleáris csapással lenne sújtható egy olyan agresszor állam is, amely nem rendelkezik nukleáris fegyverrel, de egy másik, atomfegyverekkel rendelkező ország támogatását élvezi. Utóbbi az Egyesült Államokra és Ukrajnára vonatkozhat. Orosz jelentések szerint újabb két települést foglaltak el Donyeck megyében, és már az egykor 14 ezres város, Vuhledár belterületén folynak a harcok.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×