eur:
393.78
usd:
365.33
bux:
0
2024. március 29. péntek Auguszta
18 éven felülieknek
Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek.

Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot
Egy 130 centiméter hosszú szirticápa vagy más néven homokpadi cápa úszik a budapesti Tropicariumban, ahová két új cápa érkezett 2018. május 17-én. A halak egy francia akvárium szaporulatából származnak. Ez a faj akár a 250 centiméteres testhosszt és a 117,9 kilogrammos testsúlyt is elérheti.
Nyitókép: Czimbal Gyula

Döbbenetes cápatámadás Egyiptomban - videó, 18+

A kamera előtt falt fel egy orosz fiatalembert a ragadozó, miközben a parton állók rémülten kiáltoztak.

Az orosz média beszámolója alapján a The Washington Post is hírt adott a borzalmas tragédiáról. A 23 éves Vladimir Popov az egyiptomi Hurgada Dream Beach nevű nyilvános strandján fürdött, amikor a cápa rátámadt.

A felvételen látszik, ahogy a férfi küzd a vadállattal, majd a víz véressé válik és a fiatal férfi elveszti a harcot. Rettenetes halálának az apja is szemtanúja volt, akinek segítségéért kiabált az áldozat.

Az orosz főkonzul, Viktor Voropajev azt nyilatkozta, hogy a fiatalember nem turista volt, hanem pár hónapja már Egyiptomban élt. A felvételen hallani, amint a szálloda alkalmazottai kiabálva figyelmeztetik a vízben lévőket a cápára, de Vladimir Popov már nem tudott elmenekülni. Mire egy mentőhajó a helyszínre ért, a cápa végleg a mélybe rántotta áldozatát és eltűnt a helyszínről.

A diplomáciai képviselet egyben óvatosságra intette az orosz turistákat és felszólította őket, hogy szigorúan tartsák be a hatóságok által elrendelt fürdőzési tilalmakat.

Figyelem, megrázó képek, csak erős idegzetűeknek!

Címlapról ajánljuk
„Ne bántsuk már tanulással a gyereket” – pszichológus a tavaszi szünetről

„Ne bántsuk már tanulással a gyereket” – pszichológus a tavaszi szünetről

Játék a szabadban, sok mozgás, esténként társasjáték, ébredés csörgőóra nélkül, nyugodt reggelik és lazább időbeosztás – ezt javasolja a szülőknek a tavaszi szünet idejére a gyermekpszichológus. Gyarmati Éva szerint a tananyag pótlásának nem ez az ideje, a tankönyvek csak a szünet utolsó délutánján kerüljenek elő.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.02. kedd, 18:00
Káel Csaba
a MÜPA vezérigazgatója, filmügyi kormánybiztos
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. március 29. 09:45
2024. március 29. 09:00
×
×
×
×