eur:
389.48
usd:
365.92
bux:
55376.1
2023. szeptember 24. vasárnap Gellért, Mercédesz
18 éven felülieknek
Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek.

Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot
Egy 130 centiméter hosszú szirticápa vagy más néven homokpadi cápa úszik a budapesti Tropicariumban, ahová két új cápa érkezett 2018. május 17-én. A halak egy francia akvárium szaporulatából származnak. Ez a faj akár a 250 centiméteres testhosszt és a 117,9 kilogrammos testsúlyt is elérheti.
Nyitókép: Czimbal Gyula

Döbbenetes cápatámadás Egyiptomban - videó, 18+

A kamera előtt falt fel egy orosz fiatalembert a ragadozó, miközben a parton állók rémülten kiáltoztak.

Az orosz média beszámolója alapján a The Washington Post is hírt adott a borzalmas tragédiáról. A 23 éves Vladimir Popov az egyiptomi Hurgada Dream Beach nevű nyilvános strandján fürdött, amikor a cápa rátámadt.

A felvételen látszik, ahogy a férfi küzd a vadállattal, majd a víz véressé válik és a fiatal férfi elveszti a harcot. Rettenetes halálának az apja is szemtanúja volt, akinek segítségéért kiabált az áldozat.

Az orosz főkonzul, Viktor Voropajev azt nyilatkozta, hogy a fiatalember nem turista volt, hanem pár hónapja már Egyiptomban élt. A felvételen hallani, amint a szálloda alkalmazottai kiabálva figyelmeztetik a vízben lévőket a cápára, de Vladimir Popov már nem tudott elmenekülni. Mire egy mentőhajó a helyszínre ért, a cápa végleg a mélybe rántotta áldozatát és eltűnt a helyszínről.

A diplomáciai képviselet egyben óvatosságra intette az orosz turistákat és felszólította őket, hogy szigorúan tartsák be a hatóságok által elrendelt fürdőzési tilalmakat.

Figyelem, megrázó képek, csak erős idegzetűeknek!

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2023.09.25. hétfő, 18:00
Szlávik János
főorvos, a Dél-pesti Centrumkórház infektológiai osztályának vezetője
Brutális béremelkedés Magyarországon, de így katasztrofális a helyzet

Brutális béremelkedés Magyarországon, de így katasztrofális a helyzet

Az EU-n belül Magyarországon nőttek a legnagyobb mértékben a munkaerőköltségek 2023 második negyedében az előző év azonos időszakához képest. A mutató egyik összetevőjénél, a béreknél is Magyarországon volt kimutatható a legnagyobb mértékű emelkedés, ami nem is csoda, hiszen az infláció mértéke is nálunk volt a legmagasabb az EU tagországai között a vizsgált időszakban. Ennek hatására pedig nem meglepő, hogy a reálkeresetek nagymértékben csökkennek.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×