eur:
394.24
usd:
369.95
bux:
65045.06
2024. április 20. szombat Tivadar
A Wizz Air légitársaság utasszállító repülőgépe leszálláshoz készül a Debrecen Nemzetközi Repülőtérre 2023. január 10-én. Ezen a napon a légitársaság pilótái gyakorló repüléseket végeztek a légikikötőnél.
Nyitókép: MTI/Czeglédi Zsolt

Káoszos légi közlekedésre figyelmeztet a Wizz Air

Olaszországban országos sztrájkot jelentettek be a légiforgalmi irányítók és a földi kiszolgálók vasárnapra, a munkabeszüntetés miatt komoly fennakadásokra lehet számítani, amely a repülőterekre való utazást, a check-in folyamatát és a biztonsági ellenőrzést is érintheti.

A Wizz Air azt tanácsolja utasainak, hogy ennek megfelelően tervezzenek, és hagyjanak elegendő időt az olaszországi repülőterek megközelítésére, valamint a szükséges procedúrák elvégzésére a check-in pultnál, a biztonsági ellenőrzésnél és a beszállókapunál.

Javasolják továbbá, hogy a repülőtérre való kiutazás előtt az utasok ellenőrizzék járatuk státuszát a Wizz Air weboldalán, vagy mobilapplikációjában. Aki a repülőjegyét utazási irodán, vagy külső közvetítőn keresztül vásárolta, az forduljon közvetlenül oda, hogy időben informálódhasson járata státuszáról.

A közleményben hangsúlyozták, hogy bár a sztrájkokra nincs ráhatásunk, a Wizz Air mindent megtesz a fennakadások minimalizálása érdekében.

Címlapról ajánljuk

Harry hercegi címe bánhatja, hogy állandó amerikai lakos lett

Harry herceg, III. Károly angol király kisebbik fia hivatalosan is felszámolta kapcsolatait Nagy-Britanniával. Így értékelik a szigetországban a lépését, hogy az Egyesült Államokat jelölte meg állandó lakhelyeként. Felmerült, hogy emiatt elveszítheti hercegi címét.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.22. hétfő, 18:00
Dobrowiecki Péter Lengyelország-szakértő, az MCC Magyar-Német Intézet kutatási vezetője
Mitrovits Miklós történész, Lengyelország-szakértő
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×