eur:
393.01
usd:
372.42
bux:
55469.72
2023. szeptember 28. csütörtök Vencel
18 éven felülieknek
Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek.

Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot
Néptelen a vatikáni Szent Péter tér karácsony első napján, 2020. december 25-én. Olaszországban a koronavírus-járvány miatt országos karantén van érvényben a karácsonyi és újévi ünnepek idején, a Szent Péter tér és a Szent Péter-bazilika sem látogatható a pápai szertartások idején.
Nyitókép: MTI/EPA/Riccardo Antimiani

Meztelenkedve tiltakozott a háború ellen egy férfi a vatikáni Szent Péter-bazilikában

A hatóságok igyekeztek diszkréten kezelni az ügyet, de nem igazán sikerült.

Vatikáni forrásokra hivatkozva arról számolt be a Reuters, hogy csütörtök este egy férfi bement a Szent Péter-bazilikába, majd egyik pillanatról a másikra levetette a ruháit és meztelenül felugrott a főoltárra – írja a 24.hu.

A férfi hátán egy felirat volt olvasható, ami Ukrajna gyermekeinek a megmentésére hívta fel a figyelmet. A hírügynökség szerint a vatikáni őrök átadták a férfit az olasz rendőrségnek.

Bár a hatóságok igyekeztek diszkréten kezelni az ügyet, a szemtanúk szinte azonnal elkezdték feltölteni a közösségi médiába az esetről készült felvételeiket.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2023.09.28. csütörtök, 18:00
Áder János
volt köztársasági elnök, a Kék Bolygó Klímavédelmi Alapítvány kuratóriumi elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×