eur:
368.17
usd:
344.23
bux:
48287.25
2023. június 6. kedd Cintia, Norbert
DONETSK OBLAST, UKRAINE - MARCH 21: Ukrainian soldiers firing artillery in the direction of Bakhmut, 21 March 2023 (Photo by Diego Herrera Carcedo/Anadolu Agency via Getty Images)
Nyitókép: Anadolu Agency

Zelenszkij elismerte, Ukrajna még nem tudja megindítani az ellentámadást

Utánpótlásra várnak.

Az ukrán fegyveres erők még nem tudják megindítani az ellentámadást, amit tavaszára terveztek, mert további fegyvertámogatásra – lőszerre és vadászrepülőgépekre - van szükség – mondta az ukrán elnök a japán Jomiuri című lapnak.

Volodimir Zelenszkij elismerte, hogy Kelet-Ukrajnában rossz a helyzet, leginkább a lőszerhiány miatt.

A napokban az ukrán szárazföldi erők parancsnoka még arról beszélt, hogy a már négy hónapja védekezésre kényszerülő ukrán erők a „nagyon közeli jövőben” ellentámadást fognak indítani az orosz csapatok ellen.

Címlapról ajánljuk
Sós Csaba: eddig nem sikerült jól Milák Kristóf vb-felkészülése, de nála ez nem számít
Exkluzív

Sós Csaba: eddig nem sikerült jól Milák Kristóf vb-felkészülése, de nála ez nem számít

Nem vállal újabb számokat a júliusi fukuokai világbajnokságon az olimpiai bajnok úszó, mert a felkészülésének az utolsó időszakai nem sikerült jól Sós Csaba szerint. A szövetségi kapitány részleteket nem akart elárulni, de hozzátette, Milák Kristóf 2020-ban három héttel a súlyos Covid-megbetegedés után is képes volt világklasszis úszásra.
AKTUÁLIS
Karácsony Gergely és a főváros perre megy

Karácsony Gergely és a főváros perre megy

A fővárosi önkormányzat kedden benyújtja a szolidaritási hozzájárulás rá kiszabott idei mértéke miatti keresetét a Fővárosi Törvényszékhez - jelentette be Karácsony Gergely főpolgármester.
VIDEÓ
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×