eur:
393.44
usd:
368.12
bux:
65966.92
2024. április 24. szerda György
Nyitókép: Microsoft

Izgalmas újdonságot kap az Edge

Képszerkesztő is elérhető lesz a Microsoft aktuális böngészőjében, az Edge-ben, így a netről letöltött képeket egy-két kattintással már módosíthatjuk is.

Tovább bővíti aktuális böngészője szolgáltatásait a Microsoft - írja a hvg.hu. A múlt hónapban nyugdíjazott Internet Explorer helyébe lépő Edge nemrég a játékok kedvelőnek kínált új lehetőségeket, hamarosan pedig számológéppel, mértékegység-váltóval és internetsebesség-mérővel bővülnek a felhasználók lehetőségei. Legújabb fejlesztés pedig a beépített képszerkesztő, amely lehetővé teszi, hogy az interneten talált képeket azonnal módosítani lehessen, így nem kell megnyitni emiatt egy külön alkalmazást.

A neten kiválasztott képekre a jobb egérgombbal kell kattintani, és a megjelenő "kép szerkesztése" funkciót választani. Ezután elérhetők az új funckiók: forgatás, kivágás, feliratok, szűrők és olyan módosítások, mint a világosítás, a kontraszt, a színmelegség stb. Mindezt még azelőtt megtehetjük, hogy a képet lementettük volna a világhálóról.

Reddit/Leopeva 64-2
Reddit/Leopeva 64-2
Reddit/Leopeva 64-2
Reddit/Leopeva 64-2

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.24. szerda, 18:00
Isépy Tamás a Századvég makrogazdasági üzletág vezetője
Madár István a Portfolio vezető elemzője
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. április 24. 09:50
×
×
×
×