eur:
390.62
usd:
364.65
bux:
68257.12
2024. április 30. kedd Katalin, Kitti
Antony Blinken amerikai külügyminiszter sajtótájékoztatót tart izlandi hivatali partnerével, Gudlaugur Thor Thordarsonnal folytatott megbeszélését követően Reykjavíkban 2021. május 18-án. A miniszterek egyebek között a klímapolitikával kapcsolatos prioritásokról tárgyaltak.
Nyitókép: MTI/AP/AFP pool/Saul Loeb

Kibertámadás érte az amerikai külügyminisztériumot

Az esetről a Fox News hírcsatorna számolt be.

Kibertámadás érte nemrég az amerikai külügyminisztériumot, egy súlyos incidens lehetőségéről értesítették a védelmi tárca illetékes osztályát – jelentette a Fox News hírcsatorna.

A beszámoló szerint egyelőre nem tudni, hogy mikor fedezték fel a behatolást, amely nagy valószínűséggel néhány héttel ezelőtt történt.

Mint közölték, a történtek semmilyen módon nem érintik a jelenleg is zajló evakuálási műveleteket Afganisztánban.

Bennfentes források arról számoltak be, hogy a külügyminisztériumnál nem észleltek jelentős zavarokat.

"A tárca komolyan veszi felelősségét az információk biztonságára vonatkozóan, mindent megtesz annak garantálása érdekében" – írta a külügyminisztérium szóvivője.

Címlapról ajánljuk
Ügyészségi nyomozás kezdődött az Osztrák Szabadságpárt jelenlegi és korábbi vezetői ellen

Ügyészségi nyomozás kezdődött az Osztrák Szabadságpárt jelenlegi és korábbi vezetői ellen

Korrupció gyanújával nyomozást indított a bécsi gazdasági ügyészség az ellenzéki Osztrák Szabadságpárt (FPÖ) jelenlegi elnöke, Herbert Kickl és két volt pártelnök, az egykori alkancellár, Heinz-Christian Strache, valamint az elnöki székben őt váltó Norbert Hofer, korábbi közlekedési miniszter ellen. Azzal gyanúsítják őket, hogy sajátos hirdetési ügyletet kötöttek Wolfgang Fellner médiavállalkozóval, aki ellen ugyancsak folyik a vizsgálat, mégpedig vesztegetés, vesztegethetőség, továbbá hűtlen kezelés gyanújával.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.30. kedd, 18:00
Szánthó Miklós
az Alapjogokért Központ főigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×