eur:
393.82
usd:
364.71
bux:
0
2024. március 29. péntek Auguszta
Védőruhába öltözött katona vezeti a katasztrófavédelmi egység járművét, amely a koronavírus-járvány gyors terjedése és az áldozatok növekvő száma miatt ideiglenesen halottasházzá alakított madridi műjégpályához megy 2020. március 23-án. Spanyolországban 28768-ra emelkedett a koronavírussal fertőzöttek száma, 1772-en életüket veszítették a betegség következtében. Pedro Sánchez kormányfő ezen a napon újabb két héttel meghosszabbította a szükségállapotot.
Nyitókép: MTI/AP/Bernat Armangue

Már egymilliónál több a fertőzöttek száma

A halottaké pedig 51 ezer fölé emelkedett világszerte.

Újabb határt lépett át a koronavírus-fertőzöttek száma: csütörtök este egymillió fölé nőtt - derül ki a worldometers.info adataiból.

A legtöbb beteget már az Egyesült Államokban tartják nyilván, 235 ezret, ezt követik az olaszok 115 ezer fertőzöttel, majd a spanyolok 110 ezerrel.

Magyarországon 585 betegről tudni.

A halálos áldozatok száma 51 ezer fölé nőtt.

Címlapról ajánljuk
Fábián László: nem elérhetetlen cél a kétszáz fős magyar csapat a párizsi olimpián

Fábián László: nem elérhetetlen cél a kétszáz fős magyar csapat a párizsi olimpián

A jelenlegi világranglista-helyezések alapján több mint húsz sportágban lehetnek érdekeltek a magyarok a nyári ötkarikás játékokon – mondta az InfoRádióban a Magyar Olimpiai Bizottság főtitkára. Fábián László beszélt a hazai rendezésű kvalifikációs versenyek, köztük az április 25-én kezdődő szegedi evezős Európa-bajnokság jelentőségéről is.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.02. kedd, 18:00
Káel Csaba
a MÜPA vezérigazgatója, filmügyi kormánybiztos
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×