eur:
389.41
usd:
363.76
bux:
68123.99
2024. május 2. csütörtök Zsigmond
Nyitókép: Twitter

Iskolabuszok súlyos balesete, 30 sérült Bajorországban

Frontálisan összeütközött két, vélhetően iskolabusz Ammerndorf közelében. A sérültek többsége gyermek, öten életveszélyes állapotban vannak. Nagy erőkkel zajlik a mentés. Cikkünk frissül.

Frontálisan összeütközött két busz - német sajtóhírek szerint mindkettő iskolabusz - csütörtök délután a bajorországi Ammerndorf közelében. Az első hírek még 40 sérültről szóltak, később ezt 30-ra módosították. A sérültek többsége környékbeli gyermek. Közülük öten életveszélyes állapotban vannak. A két sofőrt és két gyereket a tűzoltók vágtak ki a roncsok közül.

Az ütközés után egy személyautó belerohant a buszroncsokba.

A mentők és a tűzoltók nagy erőkkel vonultak a helyszínre, több mentőhelikopter is érkezett.

A baleset oka egyelőre nem ismert, de mivel a frontális ütközés jó látási viszonyok között, napsütéses időben, sík terepen, egyenes úton történt, ezért műszaki hibára vagy valamelyik sofőr eszméletvesztésére, elalvására gyanakszanak - mondta Vincze András, az InfoRádió tudósítója Bajorországból.

Címlapról ajánljuk

Grád Ottó: a nagyobb árcsökkenésre a gázolajnál lehet majd számítani

Hétfőn 10 forinttal csökkentette az üzemanyagok árát a Mol, szombattól egy rendkívüli változással még tovább csökkennek az árak itthon. A Magyar Ásványolaj Szövetség főtitkára szerint ez a bejelentés új helyzetet teremt a kiskereskedelmi piacon. A változáshoz valamilyen mértékben várhatóan minden töltőállomás alkalmazkodik majd és árakat csökkent - mondta az InfoRádiónak Grád Ottó.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.02. csütörtök, 18:00
Könnyid László
a Magyar Turisztikai Ügynökség főigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×