eur:
394.24
usd:
369.36
bux:
65212.36
2024. április 19. péntek Emma

Az MSZP és a Párbeszéd várhatóan közösen készül az EP-választásra

Az MSZP-Párbeszéd szövetség a megfelelő döntések meghozatalát követően várhatóan közösen készül a jövő évi európai parlamenti (EP-) választásra, kampányuk egyik kulcstémája az Európai Ügyészséghez való csatlakozás lesz - jelentette be a Párbeszéd társelnöke.

Karácsony Gergely közölte: emellett a legfontosabb kérdésnek azt tekintik, miként tehető alkalmassá arra Magyarország, hogy az EU-támogatások valóban a társadalom felzárkózását, a gazdaság versenyképességének erősítését szolgálják annak a hatalmi gépezetnek a finanszírozása helyett, mely "az elmúlt nyolc évben hazánkat messzire vitte a nyugat-európai demokráciáktól".

Címlapról ajánljuk
Kaiser Ferenc: a mérsékelt izraeliek nem Iránt féltik, hanem az amerikai fegyvercsomagot

Kaiser Ferenc: a mérsékelt izraeliek nem Iránt féltik, hanem az amerikai fegyvercsomagot

Hírügynökségi jelentések szerint az izraeli hadsereg csapást mért több célpontra Iránban, de ezt Izraelben hivatalosan nem erősítették meg. Irán azt közölte, hogy a légvédelme működésbe lépett, és az okozott robbanásokat a közép-iráni Iszfahán körzetében. Kaiser Ferenc, a Nemzeti Közszolgálati Egyetem docense szerint ez izraeli jelzés, figyelmeztetés volt Iránnak a hétvégi zsidó állam elleni támadása után.
VIDEÓ
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×