eur:
394.04
usd:
365.7
bux:
0
2024. március 29. péntek Auguszta
Ha utazik, előtte ezt a térképet nézze meg

Ha utazik, előtte ezt a térképet nézze meg

Az International SOS és a Control Risks interaktív térképén felmérhetők a kockázatok.

A két intézet az országokat egészségügyi és biztonsági kockázat, valamint közlekedésbiztonsági szempontból rangsorolta, és az így összegyűjtött adatokat egy interaktív térképre helyezte. Minden kategóriában öt veszélyességi fokozatot alkalmaznak.

Rá lehet keresni az országokra, de akár globális veszélytérképként is lehet használni. Magyarország biztonsági kockázat szempontjából a második, alacsony fokozatba került, ennél alacsonyabb besorolást csak Izland, Norvégia, Finnország, Dánia, Svájc és Szlovénia kapott Európában, és kiderült, hogy magasan Afrika a legveszélyesebb kontinens.

Közlekedésbiztonsági szempontból is a második kategóriába tartozik hazánk, de ebben Észak- és Nyugat-Európa legtöbb országa előrébb jár. Afrika viszont ebben is szinte teljesen egészében a legveszélyesebb csoportba került.

Az egészségügyi kockázatok tekintetében viszont a legbiztonságosabb besorolást kapta Magyarország.

Az interaktív térkép a képre kattintva indítható el.

Ha utazik, előtte ezt a térképet nézze meg

Címlapról ajánljuk

Teljes a patthelyzet a bécsi repülőtéren

Hiába a 36 órás sztrájk, megszakadtak a tárgyalások a szakszervezetek és az Austrian Airlines osztrák légitársaság között. A dolgozók a Lufthansa leányvállalatánál ugyanolyan béreket követelnek, mint az anyacégnél, ahol egyébként a közelmúltban zárult egy sikeres munkabeszüntetés.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.02. kedd, 18:00
Káel Csaba
a MÜPA vezérigazgatója, filmügyi kormánybiztos
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×