eur:
394.24
usd:
369.95
bux:
65045.06
2024. április 20. szombat Tivadar

Szexuális zaklatás: ellentmondásos hírek a magyar nő ausztriai ügyéről

Az osztrák rendőrség korábbi ígérete ellenére nem nyilatkozott annak a magyar nőnek az ügyéről, akit Tirolban, egy vonaton zaklatott egy bevándorló - közölte az M1 aktuális csatorna csütörtökön.

A csatorna híradójában a nevét és arcát nem vállaló nő telefonon elmondta, a múlt héten, nappal vonattal utazott Innsbruckba, amikor egy - vele szemben utazó férfi - jól láthatóan magához nyúlt, izgatta magát. A Tirolban élő, 42 éves, kétgyermekes nő azt mondta, először nem tudott kitől segítséget kérni. Végül, amikor egy harmadik utas is megjelent a fülkében, az őt inzultáló férfi elmenekült. A nő az innsbrucki pályaudvaron a biztonsági szolgálattól kért segítséget, akik értesítették a rendőröket. A nőnek a rendőrök azt mondták, hogy a férfi nemrégiben kapott osztrák állampolgárságot.

A nő, aki szerint az elmúlt időszakban heti két-három ehhez hasonló esetről hallani Innsbruckban, eljuttatta a feljelentéséről kapott másolatot M1-hez. A csatorna az ügyben megkereste a tiroli rendőrséget. Beszámolójuk szerint először azt a választ kapták, hogy a rendőrség ismeri az ügyet, de mivel zajlik a vizsgálat, kicsit később adnak tájékoztatást, nem sokkal később viszont már azt közölték velük, hogy nincs ilyen ügy, nem is vizsgálnak semmi hasonlót.

Címlapról ajánljuk

Harry hercegi címe bánhatja, hogy állandó amerikai lakos lett

Harry herceg, III. Károly angol király kisebbik fia hivatalosan is felszámolta kapcsolatait Nagy-Britanniával. Így értékelik a szigetországban a lépését, hogy az Egyesült Államokat jelölte meg állandó lakhelyeként. Felmerült, hogy emiatt elveszítheti hercegi címét.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.22. hétfő, 18:00
Dobrowiecki Péter Lengyelország-szakértő, az MCC Magyar-Német Intézet kutatási vezetője
Mitrovits Miklós történész, Lengyelország-szakértő
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×