eur:
396.84
usd:
355.48
bux:
74510.83
2024. szeptember 29. vasárnap Mihály

Kárt okozott egy autóban egy hotelalkalmazott

Negyedmillió eurós (77,6 millió forintos) kárt okozott a parkolásnál egy Lamborghiniben egy indiai luxushotel alkalmazottja.

Arun Kumar nemes egyszerűséggel betonfalnak hajtott az 550 lóerős olasz sportkocsival az újdelhi Le Meridien előtt, több vendég szeme láttára. Az ötcsillagos hotel menedzsmentje minden felelősséget elhárított, a férfit sérülésekkel kórházba szállították.

Az összetört fehér Lamborghini Gallardo fotója a Times of India csütörtöki számában is megjelent. Egyelőre nem tudni, mi okozta a balesetet.

Címlapról ajánljuk
Már megint nyílik a vagyoni olló: lemaradnak a világ szegényei

Már megint nyílik a vagyoni olló: lemaradnak a világ szegényei

Az utóbbi tíz évben leállt a világ szegényebb országainak felzárkózása. Azaz, lassabban haladnak a jólét felé, mint ahogy a gazdagok gazdagodnak. Pedig, a 90-es évek közepétől húsz éven át éppenséggel visszaszorulóban volt a szegénység és javultak a mutatók. A folyamat azonban körülbelül tíz éve elakadt – írja az Economist magazin.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.09.30. hétfő, 18:00
Kövér László
az Országgyűlés elnöke
Ijesztő trend indult újra a világban, ismét nő a szakadék

Ijesztő trend indult újra a világban, ismét nő a szakadék

Az elmúlt évtizedben megtorpant a fejlődő országok felzárkózása a gazdagabb nemzetekhez képest. Az Economist magazin elemzése szerint a szegényebb országok jóléti mutatói lassabban javulnak, mint ahogy a fejlett gazdaságok gyarapodnak. Ez a trend ellentétes az 1990-es évek közepétől kezdődő húszéves időszakkal, amikor a globális szegénység csökkenő tendenciát mutatott - közölte az Infostart.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×