eur:
401.3
usd:
366.98
bux:
74264.68
2024. október 12. szombat Miksa

Berlusconi lányát is zavarják a papa nőügyei

Barbara Berlusconit megdöbbentette, hogy apja egy fiatal modellre pazarolta figyelmét - derül ki abból az apjával szembeni kritikus hangvételű interjúból, amelyet az olasz kormányfő lánya adott a Vanity Fair című magazinnak.

A 25 éves Barbara szerint a politikusoknak a magánéletben is tartaniuk kellene magukat ahhoz, amit a nyilvánosság előtt prédikálnak - szemben apja szövetségeseivel, akik azt állítják, hogy a kormányfő privát ügyei nincsenek hatással Olaszország vezető politikusának közszereplésére.

Silvio Berlusconi tagadta a Noemi Letiziával folytatott viszonyról szóló híreket, amelyek azt követően kaptak szárnyra, hogy a miniszterelnök egy hatezer eurós nyaklánccal lepte meg a 18. születésnapját ünneplő lányt egy partin. A botrány miatt a kormányfő felesége, Veronica Lario beadta a válókeresetet.

Arra a kérdésre, hogy mit gondolt 72 éves apja Letizia iránt tanúsított érdeklődéséről, Barbara Berlusconi azt válaszolta: "Meg voltam döbbenve. Ez olyan dolog, amivel még soha nem találkoztam az életemben. Soha nem ismerkedtem idősebb férfiakkal, nincs tapasztalatom ilyen pszichológiai kötődésről" - mondta a magazinnak a politikus lánya.

A Letizia-botrány után a kormányfőnek újabb kínos ügyekkel kellett szembesülnie, miután kiderült, hogy fiatal nőknek fizettek a kormányfő partijain való megjelenésért. A miniszterelnök tagadta, hogy fizetett volna a szexért, de mint mondta "ő sem szent".

"A politikusok azért vannak, hogy jól kormányozzanak, hogy felvirágoztassák a társadalmat, és hogy őrizzék azokat az értékeket, amelyeket hirdetnek. Ezért egy politikus nem engedheti meg magának, hogy különbséget tegyen a közélet és a magánélet között" - fogalmazott Barbara Berlusconi, aki igazgatóként dolgozik apja médiabirodalmában.

A kormányfő Veronica Larióval kötött házasságából született Barbara megjegyzései újabb foltot jelentenek a kormányfő imázsán, noha a politikus a komoly botrányok ellenére is 49 százalékos népszerűségnek örvend, és a parlament mindkét házában kényelmes többséget birtokol.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.10.14. hétfő, 18:00
Palócz Éva
a Kopint-Tárki vezérigazgatója
Az oroszok ostrom alá vették az ukrán állásokat, Ukrajna látványos találatot vitt be - Háborús híreink szombaton

Az oroszok ostrom alá vették az ukrán állásokat, Ukrajna látványos találatot vitt be - Háborús híreink szombaton

Az oroszok előrenyomulnak a Donbaszban, ahol tegnap elfoglaltak egy települést, a kelet-ukrajnai fronton Toreck ostroma zajlik. Az ukránok kurszki területhódítása után Oroszország nem zárja ki, hogy Ukrajna meglepetésszerű támadást fog végrehajtani Rosztov megye vagy Transznisztria ellen. Németország 1,4 milliárd eurós katonai segélycsomagot küld Ukrajnának az év végéig, légvédelmi felszereléseket, harckocsikat, harci drónokat, tarackokat, páncélozott járműveket, radarokat és tüzérségi lövedékeket kapnak. Cikkünk folyamatosan frissül az orosz-ukrán háború legfrissebb eseményeivel.

EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. október 12. 19:26
×
×
×
×