eur:
386.98
usd:
356.05
bux:
68088.24
2024. május 19. vasárnap Ivó, Milán

Bush az elnökaspiránsokból csinált viccet

George Bush amerikai elnök lehetséges utódainak rovására sütött el néhány poént, a többi mellett meglepetésének adott hangot, amiért nem látja a közönség soraiban John McCain republikánus jelöltet a Fehér Ház újságírók számára éves rendszerességgel tartott díszvacsoráján.

"McCain szenátor nincs itt. Talán némiképpen igyekszik távolságot tartani tőlem. Na ja, nincs egyedül. Jenna is elköltözik nemsokára" - mondta lánya, Jenna közelgő házasságára utalva.

Aztán a demokrata elnökjelöltségre pályázó Barack Obama és Hillary Clinton távolmaradását is megmagyarázta:

"Hillary Clinton nem tudott becsusszani az orvlövészek golyózáporában, Obama meg nyilván templomban van".

A kampány idején Clinton ugyanis egyszer azt mondta, hogy még first ladyként Boszniában gépük lövések közepette szállt le. Ezt a kijelentését később kénytelen volt visszavonni. Barack Obamát pedig sokan támadják, amiért nem hajlandó szakítani azzal a templommal, amelynek egyik, azóta a szószéktől már visszavonult tiszteletese az Egyesült Államokat hevesen támadó kritikájáról híres. Nem mellesleg ő adta össze az Obama házaspárt.

Bush megjegyezte még, hogy kicsit szomorkás az újságírók vacsoráján, amelyen utolsó alkalommal vesz részt elnökként. A rendezvényen Calvin Coolidge 1923-29 közötti elnöksége óta minden elnök megjelenik.

Címlapról ajánljuk
Minden bejelentés számít a gyermekek online bántalmazása elleni harcban

Minden bejelentés számít a gyermekek online bántalmazása elleni harcban

A szabályozás területén megindult fejlődés Európa és Magyarország számára is kiemelten fontos, csak ez teremti meg a lehetőséget a gyermekek szexuális kizsákmányolásának feltárásához, és teszi lehetővé a gyermekek védelmét az online térben – mondta Varga Árpád, az NMHH gyermekvédelmi főosztályának elemzője.

Szuperhatalmak versengenek egymással azért, ami egyre keresettebb az egész világon

Rengetegféle chipet gyártanak világszerte, amelyek még inkább kompatibilisebbek azokkal a felhasználási területekkel, ahol félvezetőket használnak – mondta az InfoRádióban a chipek jelentőségéről és egyre hangsúlyosabb szerepéről elemzést író Tasnádi Zsombor. Arról is beszélt, hogy a legmodernebb chipeket a hadiipar is beveti, rakétarendszerek vezérléséhez használják.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.21. kedd, 18:00
Rigó Csaba Balázs
a Gazdasági Versenyhivatal elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×