eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 27. szombat Zita

Már 11 ember meghalt a tomboló hóviharban az Egyesült Államokban

Az Egyesült Államokban már 11 halálos áldozatot követelt az ország középső részén tomboló hóvihar.

A dermesztő hidegben lakóházak és irodák ezrei maradtak áram nélkül, a sűrű hóesés és a heves szél miatt pedig kockázatossá vált az autópályák használata az ünnepek idején utazni vágyóknak.

A hatóságok közlése szerint az áldozatok közúti balesetekben vesztették életüket. Az ítéletidő a Nagy-tavak vidéke felé közeledik, ezért a hatóságok a vihar veszélyeire figyelmeztették a lakosságot Minnesota, Wisconsin és Michigan államok egyes részein.

Wisconsin egyes térségeit 30 centiméteres hó borítja, Michigan bizonyos vidékein pedig fákat csavart ki tövestül az óránként 80 kilométeres sebességgel süvítő szél.

Címlapról ajánljuk
Kitört a kullancspánik Magyarországon: mutatjuk, mire kell figyelni

Kitört a kullancspánik Magyarországon: mutatjuk, mire kell figyelni

Már most nagyon oda kell figyelnie minden túrázónak és kertészkedőnek, mert az enyhe tél miatt a korábbiakhoz képest sokkal több kullanccsal lehet találkozni a kirándulóhelyeken, valamint a kertes házak udvarain is. A Magyar Kullancsszövetség elnöke azt mondta az InfoRádióban, hogy az aranysakálok két, Hyalomma nemzetségbe tartozó kullancsfajt hurcoltak be Európába, amelyek nagyon veszélyesek.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×