eur:
396.51
usd:
354.08
bux:
74785.78
2024. szeptember 27. péntek Adalbert

A rendőrségi hibák ellenére nem lesz fegyelmi a megvert nyitrai diáklány ügyében

Szlovákiában ismét megerősítette a legfőbb ügyész, hogy Malina Hedvig ügyében eljárási hibákat követett el a rendőrség és az ügyészség.

Dobroslav Trnka a szlovák hírügynökségnek adott interjúban úgy fogalmazott: egyes hibákat utólag sem lehet jóvátenni.

A legfőbb ügyész a részletekről nem kívánt beszélni, csak annyit mondott: nem tervezi, hogy bárki ellen fegyelmi eljárást kezdeményez az ügyben.

A Nyitrán tanuló Malina Hedvig korábban azt mondta: azért verték meg tavaly augusztusban, mert magyarul beszélt. A szlovák rendőrség szeptemberben zárta le a nyomozást, és akkor Robert Kalinák belügyminiszter azt állította, hogy ez a cselekmény nem történt meg.

Nemrég a szlovák rendőrfőkapitány elképzelhetőnek nevezte, hogy valóban megverték a magyar lányt, de úgy vélte, az eset nem úgy történt, ahogy Malina Hedvig állítja.

Címlapról ajánljuk
Hetvenedik születésnapja alkalmából „megbocsátott” Angela Merkelnek Friedrich Merz

Hetvenedik születésnapja alkalmából „megbocsátott” Angela Merkelnek Friedrich Merz

Egy virágcsokorral igyekezett bizonyítani Friedrich Merz, hogy már nem neheztel Angale Merkelre. A korábbi, tizenhat évig regnáló kancellárt ugyanis a CDU jelenlegi elnöke, egyben kancellárjelöltje köszöntötte 70. születésnapja alkalmából. Igaz, a CDU székházában tartott ünnepség kissé megkésett, mivel az ünnepelt július 17-én töltötte be a kerek életévet.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.09.27. péntek, 18:00
Steinbach József
a Magyarországi Református Egyház Zsinatának lelkészi elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×