eur:
386.98
usd:
356.05
bux:
68088.24
2024. május 19. vasárnap Ivó, Milán

NATO-kémrepülőgépek figyelik az orosz hadgyakorlatokat

NATO-kémrepülőgépek figyelik az Oroszországban folyó hadgyakorlatokat - közölte Alekszandr Drobisevszkij ezredes, az orosz légierő sajtószolgálatának vezetője csütörtökön.

Oroszország észak-kaukázusi részén "Kaukázusi határ-2007" fedőnévvel terrorellenes, a Távol-Keleten "Szárny-2007" fedőnévvel hátországi hadgyakorlatot tartanak, míg az északi-flotta törzsvezetési gyakorlaton vesz részt.

Drobisevszkij az Interfax hírügynökségnek elmondta, hogy a hadgyakorlatok megkezdése óta a NATO két-három felderítő repülőgépe követi nyomon az eseményeket.

A repülőgépek a határok közelében járőröznek, de nem léptek be az orosz légtérbe, így az orosz légierő nem tett válaszlépéseket, csak rögzíti a repüléseket. Átlagos, eseménytelen napokon Oroszországnak e térségeit a NATO egy repülőgéppel figyeli.

Címlapról ajánljuk

Gázszámlapara - fontos határnapon vagyunk túl

Mindössze két nap volt májusban Budapesten, amely fűtési szempontból nem számított nyárnak, azaz azokra a napokra járt volna csak kedvezményes gáz a fogyasztóknak. Kiszámoltuk azt is, hogy nagyjából mennyi köbméter támogatott gáz jár még július 31-ig. A meleg tavasz ugyanis kicsit bekevart a 20 éves jelleggörbébe.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.21. kedd, 18:00
Rigó Csaba Balázs
a Gazdasági Versenyhivatal elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×