eur:
389.49
usd:
361.89
bux:
68002.24
2024. május 4. szombat Flórián, Mónika

Kritikák kereszttüzében a miniszterelnök felesége

Elképzelhető, Cherie Blair megunta az édesanyaszerepet, és önálló karrier építésébe kezd. Úgy döntött, hogy előadásokat tart, az elsőket mindjárt a tengerentúlon. Sikereiről megoszlanak a vélemények.

Voltak, akik azonnal bírálni kezdték a leköszönő brit miniszterelnök feleségét, amiért férje hírnevét kihasználva próbál hallgatóságot szerezni előadásaihoz. Ráadásul Mrs Blair előadásait nem is ingyen lehetett meghallgatni, hanem borsos árért.

A legolcsóbb jegy is több mint 6 ezer forintnak megfelelő áron árulták, a legdrágább pedig csaknem 80 dollárért, azaz mintegy 15 ezer forintért.

Az első egyesült államokbeli előadását csaknem 1600-an hallgatták meg, zömében középkorú és középosztálybeli nők.

A brit first lady rózsaszín kosztümben lépett a hallgatóság elé. A háromnegyedórás előadásában a karrierjéről és a nemi egyenlőségről beszélt, amelyből kitűnt: függetleníteni akarja magát a férjétől.

Előadását azzal kezdte, hogy ez az első alkalom, amikor arra kérték: a saját életéről tartson előadást.

És hogy hogyan értékelték az előadást mások? Vannak, akik szerint Mrs Blair előadói karrierje csak most kezdődött. Sőt, azt is kilátásba helyezték, hogy Tonynak kellene vigyáznia a gyermekekre, miközben felesége építi a karrierjét.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.06. hétfő, 18:00
Salát Gergely
a Pázmány Péter Katolikus Egyetem és a Magyar Külügyi Intézet munkatársa
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×