eur:
390.17
usd:
365.49
bux:
0
2024. május 1. szerda Fülöp, Jakab

Először látogatott Párizsba az óriás

Először landolt a párizsi Charles de Gaulle repülőtéren a világ legnagyobb utasszállító repülőgépe, az Airbus A380.

Az A380 Toulouse-ból naponta végez próbarepüléseket, de első párizsi landolása szimbolikus jelleggel bír - jelentette ki Louis Gallois, az Airbus elnök-vezérigazgatója.

Frankfurt, Washington, Los Angeles, valamint a világ 45 repülőtere után itt az idő, hogy a gép felfedezze a Charles de Gaulle-t is, hiszen az Air France lesz az új Airbus első európai üzemeltetője 2009-től - tette hozzá.

2011-re több mint 70 repülőtér lesz képes A380-asok fogadására. Párizsban vasárnapig végzik el az új gépen a szokásos reptéri teszteket.

Jövő nyártól kezdve a Roissy repülőtér 2E és 2F terminálja folyamatosan és egyszerre lesz képes hat A380-ast fogadni és tesztelni.

Címlapról ajánljuk
Az új otthonfelújítási programban az építőanyagok árait is össze lehet hasonlítani
Íme a részletek

Az új otthonfelújítási programban az építőanyagok árait is össze lehet hasonlítani

Egy árfigyelő rendszer is része lesz az új otthonfelújítási programnak. A Gazdasági Versenyhivatal által már jelenleg is működtetett árfigyelőhöz hasonló megoldással az építőanyagok áráról tájékozódhatnak majd azok, akik korszerűsíteni szeretnék ingatlanjukat. Így kiválaszthatják az olcsóbb termékeket kínáló kereskedőket - nyilatkozta az InfoRádiónak Balogh Lászlót, az ingatlan.com vezető gazdasági elemzője.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.02. csütörtök, 18:00
Könnyid László
a Magyar Turisztikai Ügynökség főigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×