eur:
388.87
usd:
361.95
bux:
68599.59
2024. május 8. szerda Mihály

Rosszul lett a volt olasz kormányfő

Rosszul lett és elájult Silvio Berlusconi volt olasz kormányfő, miközben egy észak-olaszországi rendezvényen a jelenlegi kormányt élesen bíráló beszédet mondott.

A 70 éves politikus mintegy negyven percen át ostorozta Romano Prodi balközép kormányát, amikor a szemei lecsukódtak, és a pulpitusba kapaszkodott, hogy ne roskadjon össze. A körülötte állók a segítségére ugrottak, és kivitték a helységből.

Marcello Dell'Utri konzervatív politikus felkérte a tömeget, hogy várjanak, amíg Belusconi jobban lesz, és visszatér a szónoki emelvényre.

Irene Pivetti volt képviselőházi elnök nem sokkal később a tömeghez fordulva kijelentette, hogy a szónok a beszéd szenvedélyessége miatt lett rosszul.

A politikus közölte azt is, hogy a volt kormányfő már jobban van, de az orvos tanácsára nem tér vissza a szónoki emelvényre. Egyéb részletet nem árult el.

Címlapról ajánljuk
Már palesztinbarát sátortábor van Bécs leghíresebb egyetemén is

Már palesztinbarát sátortábor van Bécs leghíresebb egyetemén is

Aktivisták palesztinbarát tiltakozó tábort létesítettek Európa egyik legrégebbi egyetemének udvarán. A mintát az amerikai egyetemek tiltakozói jelentették. A rendőrség kivonult a helyszínre, de nem tiltotta be a tüntetést. A hasonló megmozdulások számos ország egyetemein immár szinte mindennapossá váltak.

Érkezik a kínai elnök, szerdától óriási lezárások jönnek a fővárosban – itt vannak a részletek

Mutatjuk, melyik fővárosi útvonalakon mikor kell jelentős korlátozásra számítani.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.08. szerda, 18:00
Mráz Ágoston Sámuel a Nézőpont Intézet vezetője
Závecz Tibor a Závecz Research Piac- és Társadalomkutató Intézet ügyvezetője
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×