eur:
389.64
usd:
363.13
bux:
68089.87
2024. május 3. péntek Irma, Tímea

Magyar szexbotrány Svájcban

Magyar-svájci kerítőhálózatot számoltak fel egy nemzetközi akció keretében Zürichben. A két magyar és két svájci férfi szombathelyi bárokból szervezett be prostituáltakat, akik aztán zürichi szállodákban dolgoztak.

Négy éve tevékenykedett az a kerítőcsoport, amelynek két magyar és két svájci tagját nemzetközi akció közben fogták el. A két magyar férfi közül az egyiket a magyar bíróság előzetes letartóztatásba helyezte, a másik pedig kiadatási őrizetbe került.

A Nemzeti Nyomozó Iroda emberkereskedelem elleni osztálya és zürichi társszerve még a múlt kedden, összehangolt akció során fogta el a gyanúsítottakat, akik Szombathelyen különböző bárokban megtévesztéssel, illetve magas prostitúciós jövedelem lehetőségével bírták rá a nőket a külföldi munkára.

Pincérnő és prostituált

Az iroda szóvivője közölte: az akció során a magyar rendőrség kerítés, kitartottság és más bűncselekmények megalapozott gyanúja miatt lakása előtt fogta el a kiutaztatásokat bonyolító F. Zoltán szombathelyi lakost.

Horváczy Emese szerint a csoport 2002-től visszatérő jelleggel szervezett be pincérnői, illetve prostitúciós munkára nőket, akiket vonattal vittek Svájcba, majd egy előre lefoglalt szállodai szobába költöztették őket, ahol 2-3 hétig kellett dolgozniuk.

Eddig nyolc sértett

A prostituáltaknak a saját szobájuk árán, illetve az ellátásukhoz szükséges összegen kívüli bevételüket napi két alkalommal át kellett adniuk a Svájcban élő debreceni férfinak, aki így tíz százalékhoz jutott a keresetből.

Az eljárás során eddig nyolc sértettet sikerült azonosítani, de a rendőrség további nőket is keres.

Címlapról ajánljuk
Rendkívüli belpolitikai vihar lett egy atomerőműves cikkből Németországban

Rendkívüli belpolitikai vihar lett egy atomerőműves cikkből Németországban

A havonta megjelenő, elemzésekre, illetve háttérjelentésekre összpontosító népszerű Cicero című magazin azt állította, hogy az atomerőművek egy évvel ezelőtti végleges leállításáról született döntés meghozatala előtt kulcsfontosságú szakértői információkat hallgattak el az atomenergia alkalmazásának legfőbb ellenzője, a zöldpárti gazdasági miniszter előtt.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.03. péntek, 18:00
Bakondi György
a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója, a Stratégiai Tanácsadó Testület tagja
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×