eur:
396.51
usd:
354.08
bux:
74785.78
2024. szeptember 27. péntek Adalbert
29 July 2022, Bavaria, Rosenheim: A pump nozzle is stuck in the filler neck of a car at a gas station.  Anyone who wants to save money at the gas station while on vacation abroad will have to part with old rituals this summer. After all, filling up on the other side of the border is no longer as profitable as it used to be, and in some cases has become a minus business. Photo: Uwe Lein/dpa (Photo by Uwe Lein/picture alliance via Getty Images)
Nyitókép: Uwe Lein/picture alliance via Getty Images

Kiderült, kell-e sietni most a tankolással

Ha a dízelt használók számára nem is, a benzinfogyasztóknak mindenképpen érdekes lehet a hétvége, ha tankolni szeretnének.

A héten szombaton bruttó 2 forinttal csökken a benzin nagykereskedelmi ára, szeptemberben a gázolaj beszerzési ára már nem változik - írja a holtankoljak.hu.

Hozzáteszik, amennyiben a benzin árának korrekcióját a kutak is alkalmazzák, akkor annak árában néhány forintos csökkenést tapasztalhatunk a hétvégén.

A pénteki átlagárak a következőképpen alakulnak:

  • 95-ös benzin: 587 Ft/liter,
  • gázolaj: 590 Ft/liter.
Címlapról ajánljuk
Hetvenedik születésnapja alkalmából „megbocsátott” Angela Merkelnek Friedrich Merz

Hetvenedik születésnapja alkalmából „megbocsátott” Angela Merkelnek Friedrich Merz

Egy virágcsokorral igyekezett bizonyítani Friedrich Merz, hogy már nem neheztel Angale Merkelre. A korábbi, tizenhat évig regnáló kancellárt ugyanis a CDU jelenlegi elnöke, egyben kancellárjelöltje köszöntötte 70. születésnapja alkalmából. Igaz, a CDU székházában tartott ünnepség kissé megkésett, mivel az ünnepelt július 17-én töltötte be a kerek életévet.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.09.27. péntek, 18:00
Steinbach József
a Magyarországi Református Egyház Zsinatának lelkészi elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×