eur:
389.7
usd:
363.56
bux:
0
2024. május 2. csütörtök Zsigmond
Nyitókép: Pixabay

Újabb közismert emailküldő lesz fizetős

Előfizetéses modellel működik majd az Indamail, avagy az egykori Vipmail.

Az Indamail március 28-án megújul, nagyobb tárhellyel, hirdetések nélkül fog működni, ám május 3. után csak azok használhatják majd a szolgáltatást, akik havi 2000 forintért előfizetnek. A megújulással megszűnnek az Indamail mobilalkalmazásai is - írja a Telex.

A Vipmail hasonlóan ikonikus emailoldala volt a kétezres évek eleji hazai internetnek, mint a Citromail amelynek fizetőssé tételéről itt írtunk. 2008-ban az Indamedia portfóliójába tartozó levelezőszolgáltatásból hivatalosan is Indamail lett.

A Fjordmail korábban azt nyilatkozta az oldalnak, hogy az átállás egy fenntarthatóbb üzleti modellt valósít meg, és garantálja, hogy a szolgáltatást ne kelljen más emailszolgáltatókhoz hasonlóan bezárni, mint ahogy a UPC-mailt vagy a Chellót kellett.

Címlapról ajánljuk

Dobrev Klára a Ligetben: "fogd be a szádat, magyar dolgozó, mert különben kirúgunk, ezt üzeni Orbán Viktor kormánya"

Európai fizetéseket, európai nyugdíjat, európai egészségügyet, európai béreket sürgetett a Demokratikus Koalíció, az MSZP és a Párbeszéd európai parlamenti (EP-) listavezetője szerdán Budapesten. Dobrev Klára közölte, erős Európát akar, amely minden magyarra tud vigyázni, akkor is, ha a kormánnyal szemben kell megvédenie őket.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.02. csütörtök, 18:00
Könnyid László
a Magyar Turisztikai Ügynökség főigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×