eur:
398.27
usd:
372.27
bux:
69536.56
2024. június 15. szombat Jolán, Vid
Nyitókép: Pixabay

Fizetős lesz egy eddig ingyenes levelezőprogram, itt az indoklás

Fizetőssé válig a Citromail. Havi 1990 forintot kérnek érte. A tulajdonos megindokolta, hogy miért.

A Telex utolérte a céget megkérdezve, hogy miért lett fizetős a Citromail. A szolgáltatás norvég tulajdonosa, a Fjordmail International úgy nyilatkozott, a reklámokra kihegyezett modellről előfizetéses alapra helyezik a Citromail működését.

Azt írták a lapnak: "ahhoz, hogy magas színvonalú levelező szolgáltatást lehessen fenntartani szerverekkel, rendszergazdákkal és ügyfélszolgálattal, kiszámítható bevételekre van szükség".

A havi 1999 forintos díjért cserébe teljesen eltüntetik a felületről a hirdetéseket, javítanak a szolgáltatás minőségén, ami fejlettebb kamuprofil- és spamszűrést jelent majd.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.06.17. hétfő, 18:00
Fürjes Balázs a Nemzetközi Olimpiai Bizottság tagja
Gyulay Zsolt a Magyar Olimpiai Bizottság elnöke
Megkezdődtek a tárgyalások az ukrán háború lezárásáról, három hónap ostrom után elesett Heorhijivka - Háborús híreink szombaton

Megkezdődtek a tárgyalások az ukrán háború lezárásáról, három hónap ostrom után elesett Heorhijivka - Háborús híreink szombaton

Vlagyimir Putyin orosz elnök pénteken négypontos béketervet vázolt fel, melyben a béke feltételéül szabta Ukrajnának, hogy vonuljon ki abból a négy megyéből, amit Oroszország az orosz jog szerint annektált, az ukrán fél ezt azonnal elutasította. A NATO szárazföldi parancsnoki egységet telepít Finnországba. Egyre kisebb a Krím-félszigeten található Szevasztopol kikötői forgalma, a Donbaszban sikerekkel folytatódik az orosz támadás.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×