eur:
394.53
usd:
370.23
bux:
65045.06
2024. április 19. péntek Emma
Close up of a woman grocery shopping in supermarket. Holding a tin can and reading the nutrition label at the back
Nyitókép: d3sign/Getty Images

Újabb német áruházlánc érkezik Magyarországra

A nagy méretű vegyesboltok piacán szállhat be a versenybe.

Új boltlánc nyitott üzletet Magyarországon, legalábbis egy TikTok videóban már megmutatták, hogy is néz ki a TEDi nevű cég új üzlete, és miket lehet ott kapni – írja a Pénzcentrum.

Az üzletláncról keveset lehetett eddig hallani Magyarországon, pedig a német vállalatot 2004-ben alapították, és a honlapjuk szerint már 11 országban vannak jelen, több mint 2600 üzlettel, és 24 ezer dolgozót foglalkoztatnak.

Március végén nyitottak meg egy boltot a XI. kerületben, ezen kívül Pápán és Székesfehérváron van még egységük, de már keresik a partnereket újabb boltok megnyitására, sőt folyamatosan keresik a dolgozókat a magyar üzleteikbe.

A kínált termékkategóriák nagyjából hasonlóak, mint az itthon már elterjedt Pepco és KIK üzleteké, a kozmetikumokon át a lakberendezési tárgyakon, dekorációkon és a játékokon keresztül az irodaszerekig szinte mindent árulnak.

Címlapról ajánljuk

Orbán Viktor: eljött az idő, hogy Budapest után Brüsszelben is megmentsük a szabadságot

"Amíg nemzeti kormány lesz, Magyarország nem lép be az ukrajnai háborúba senkinek az oldalán" - jelentette ki a Fidesz EP-kampánynyitó rendezvényén pénteken Orbán Viktor pártelnök. "No migration, no gender, no war" - adta ki a hármas jelszót.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.22. hétfő, 18:00
Dobrowiecki Péter Lengyelország-szakértő, az MCC Magyar-Német Intézet kutatási vezetője
Mitrovits Miklós történész, Lengyelország-szakértő
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×