eur:
388.46
usd:
370.69
bux:
55649.46
2023. október 3. kedd Helga
An elderly man puts a coin in an empty wallet. Poverty in retirement concept. Special toning
Nyitókép: Stas_V/Getty Images

Kedvezményt kapnak a nyugdíjasok az egyik nagy áruházláncnál

Keddenként spórolhatnak az idősebbek.

Április 19-től új nyugdíjas kedvezményt vezetett be a Tesco a magyarországi üzleteiben. A kedvezmény érvényesítéséhez fel kell mutatni a nyugdíjas igazolványt. A kedvezmény csak a keddi vásárlások után jár, és csak abban az esetben, ha a nyugdíjas vásárlónak van Clubcardja, és használja is a vásárláskor. Ha mindez teljesül, akkor 5 százalékos kedvezményt kaphatnak a nyugdíjasok vásárlásuk végösszegéből – írja a 24.hu.

Az egy vásárlás alkalmával igénybe vehető maximális kedvezmény 9999 forint. Ebből következik, hogy 200 ezer forintnál húzták meg a vásárlási összeghatárt a kedvezmény igénybevételéhez.

Címlapról ajánljuk

Musk Twitterháborúja a migránsmentők és a „kunyizó” Zelenszkij ellen

A SpaceX és az X gazdája ezúttal Németországnak szólt be, amiért finanszírozza a migránsokat az olasz partokra „csalogató” német mentőhajókat és kapott tőle régi „barátja”, Zelenkszij elnök is, amiért segélyekért kilincsel Nyugaton.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2023.10.02. hétfő, 18:00
Tárnok Balázs
a Nemzeti Közszolgálati Egyetem Eötvös József Kutatóközpont Európa Stratégia Kutatóintézetének vezetője
Vegyesen zárt Amerika

Vegyesen zárt Amerika

Múlt héten nyomás alatt tartotta a piacokat, hogy sikerül -e elkerülnie az amerikai kormányzat költségvetési okok miatti leállását. A megállapodás végül az utolsó pillanatban született meg, ezt követően azonban felemásan teljesítettek reggel az ázsiai tőzsdék. Európában ugyan határozott emelkedéssel indult a nap, a déli órákra azonban elfogyott a lendület, délután pedig már egyre nagyobb mínuszban vannak a tőzsdék. Amerikában pedig vegyesen zártak a vezető részvényindexek. Ami a gazdasági eseményeket illeti, a külföldi adatközlések közül az eurózóna munkanélküliségi adataira, az amerikai ISM BMI-re, valamit Jerome Powell Fed-elnök beszédére kell figyelni.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×