eur:
395.84
usd:
372.81
bux:
65674.41
2024. április 19. péntek Emma
Nyitókép: Pixabay

Jövőre új Office érkezik, de egy régi konstrukcióban

Az irodai szoftvereket elég lesz egyszer megvenni a folyamatos előfizetés helyett.

Az internet korában egyre elterjedtebbek az olyan szolgáltatások, melyeket folyamatos előfizetés fejében használhatunk. A Microsoft élen jár ezekben, a cég a legnagyobb bevételt hozó irodai szoftvercsaládját is egyre inkább előfizetéshez kötötte, melyet nemrégiben nevezett át Office 365-ről Microsoft 365-re.

Most azonban azoknak kedvez a cég, akik inkább egyszer szeretnének fizetni a szoftverek használatáért – írja a pcworld.hu.

A cég frissen megjelentett közleményében elárulta, hogy a Microsoft Office jövőre is kap egy új verziót, melyet mind a Mac, mind a Windows felhasználók megvásárolhatnak, és a 2021 második felében megjelenő szoftvercsomagot elég lesz egyszer. A pontos árat és megjelenési dátumot egyelőre nem árulták el.

Megnyugodhatnak tehát azok, akik attól tartottak, hogy az Office 2019 lesz az utolsó verzió a szoftverből, melyet még különállóan is meg lehet vásárolni. A Microsoft 365 persze továbbra is opció marad azok számára, akik inkább előfizetéses modellre nyergelnének át.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
Lefordultak az amerikai indexek

Lefordultak az amerikai indexek

Gazdasági információk tekintetében ma az amerikai lakáspiacról közölnek újabb adatot, ez a monetáris politikai kilátások szempontjából lehet érdekes. A héten eddig kedvezőtlenül alakulnak a részvénypiaci folyamatok, elsősorban az Izrael és Irán közötti konfliktus fokozódása nyomta rá a bélyegét a hangulatra, emellett továbbra is ott vannak a ragadós amerikai inflációval kapcsolatos aggályok, amelyek azt a narratívát erősítik, hogy akár hosszabb ideig maradhat a magas kamatszint. A magyar tőzsde ma esett, az európaiak viszont pluszban zártak. A tengerentúlon egyelőre esés látszik.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×