eur:
394.24
usd:
369.95
bux:
65045.06
2024. április 20. szombat Tivadar

Az MNB hiteltérképpel segíti a vállalkozásokat

Tematikus oldalt indított a honlapján a Magyar Nemzeti Bank.

A Hiteltérkép elnevezésű új eszköz segít a vállalkozásoknak eligazodni az MNB, az Eximbank, az MFB és a KAVOSZ által fejlesztett hiteltermékek között, hogy egyszerűen és gyorsan képesek legyenek áttekinteni az elérhető lehetőségeket és azok közül a céljaikhoz leginkább illő terméket kiválasztani.

Az ezen az oldalon elérhető Hiteltérkép az MNB szerint egy naprakész és könnyen áttekinthető termékválasztó oldal, ahol a vállalkozások a méretüknek, tevékenységüknek és hitelcéljaiknak leginkább megfelelő hitelterméket néhány kattintással megtalálják.

Az elmúlt hónapokban számos, akár jegybanki, akár kormányzati, akár állami banki hitelprogram indult el a járvány kezelésére, meghaladva a 200 milliárd forintos összegeket. Ám a bankok visszajelzéseiből az derült ki, hogy szükség volna segítségre a köztük való eligazodáshoz - mondta Nagy Tamás, a Magyar Nemzeti Bank igazgatója az InfoRádióban.

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk

Harry hercegi címe bánhatja, hogy állandó amerikai lakos lett

Harry herceg, III. Károly angol király kisebbik fia hivatalosan is felszámolta kapcsolatait Nagy-Britanniával. Így értékelik a szigetországban a lépését, hogy az Egyesült Államokat jelölte meg állandó lakhelyeként. Felmerült, hogy emiatt elveszítheti hercegi címét.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.22. hétfő, 18:00
Dobrowiecki Péter Lengyelország-szakértő, az MCC Magyar-Német Intézet kutatási vezetője
Mitrovits Miklós történész, Lengyelország-szakértő
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×