eur:
392.17
usd:
366.71
bux:
67039.3
2024. április 26. péntek Ervin
A SPAR nemzetközi élelmiszer-üzletlánc emblémája Taksonyban a Szent István téri  üzlet homlokzatán. MTVA/Bizományosi: Faludi Imre  *************************** Kedves Felhasználó!
Nyitókép: Faludi Imre

Új, szigorú koronavírus-szabályokat vezet be a Spar

Rövidebb lesz a nyitva tartási idő, és vásárlási korlátozásokat is bevezet az üzlethálózat.

A Spar Magyarország Kereskedelmi Kft. valamennyi hazai Spar és Interspar áruházának nyitvatartását újragondolta a veszélyhelyzetre, illetve a megváltozott vásárlói szokásokra való tekintettel. Az üzletegységek hétfőtől péntekig átlagosan 6.30 és 19 óra között, szombaton és vasárnap áruházanként eltérő idősávban tartanak nyitva a továbbiakban.

A Spar webshopban március 17-től leadott megrendelések kifizetése kizárólag előre, online lehetséges. Ezzel a lépéssel a Spar szeretné csökkenteni a kiszállító munkatársak és a vásárlók közötti személyes kontaktus idejét. A döntés nem vonatkozik a már korábban leadott megrendelésekre, azok kifizetése a vásárlók által korábban meghatározott módon történik. A megnövekedett rendelésszámra reagálva hétköznapokon elérhetővé válik egy új időablak, mely a 22 és 23 óra közötti kiszállítást teszi lehetővé.

A Spar mennyiségi korlátozásokat vezetett be a biztonságos ellátás érdekében, ezért

  • lédig termékek esetében 5 kg/termék,
  • darabban értékesített termékek esetében 10 darab/termék

a személyenkénti vásárlási mennyiségi limit.

A járványügyi veszélyhelyzetben történő könnyebb és gyorsabb fizetés érdekében az érintéses fizetési kártyás vásárlások esetében a PIN-kód kötelező használatára vonatkozó 5 ezer forintos értékhatár 15 ezer forintra módosult a mai naptól. Ennek megfelelően csak a 15 ezer forintnál magasabb összegű vásárlások esetén kéri a bankkártya-terminál a PIN-kódot a Spar áruházakban is.

Nagy fokú elkötelezettségről és áldozatos munkáról tettek tanúságot a Spar munkatársai az elmúlt hetekben, ezért a cég minden ledolgozott óra után bruttó 400 forint hűségjutalmat számol el az áruházak, a logisztikai terület és az élelmiszertermelő üzemek munkavállalói részére, amit a havi bérrel együtt utal a bankszámlákra.

Megkezdte az úgynevezett leheletvédő plexik telepítését a kasszáknál, amely egyszerre szolgálja a vásárlók és a munkatársak védelmét. Megkezdődött a padlómatricák kihelyezése is, amely segíti az egymás közti távolság betartását az áruházon belül.

Minden Infostart-cikk a koronavírusról itt olvasható!

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×