eur:
393.5
usd:
364.48
bux:
0
2024. március 29. péntek Auguszta
A győri Tesco hipermarket áruház 2017. szeptember 8-án. Az áruházlánc sajtóosztályának tájékoztatás szerint az áruházak többsége a dolgozók egy részének sztrájkja ellenére továbbra is nyitva tart.
Nyitókép: MTI/Krizsán Csaba

A Tesco újabb korlátozásról döntött

Április másodikától lép életbe az intézkedés.

Jövő hét csütörtöktől rövidített nyitva tartással várja a vásárlókat a Tesco több mint kétszáz áruháza országszerte. Az eddig éjjel-nappal működő Tesco hipermarketek 6 és 22 óra között lesznek nyitva, a lakóhelyek közötti kisebb Tesco Expressz üzletek várhatóan két órával előbb, 20 órakor zárnak.

A megváltozott vásárlói szokásokhoz igazodva számos áruházunk nyitva tartását megváltoztatjuk. Az új nyitva tartás jellemzően a késő esti kevésbé forgalmas időszakok rövidítését jelenti, amely hatékonyabbá teszi a kiszolgálást, és hozzájárul a munkatársak leterheltségének csökkentéséhez – közölte a Magyar Nemzettel a Tesco Globál Áruházak Zrt. Jelezték: a vásárlókat az áruházak bejáratainál és a tesco.hu oldalon fogják informálni a megszokottól eltérő nyitva tartási időről.

Címlapról ajánljuk
A 300 eurót is meghaladhatják az idei húsvéti költségek Szlovákiában

A 300 eurót is meghaladhatják az idei húsvéti költségek Szlovákiában

300 eurónál is többe kerülhet az idei húsvéti bevásárlás Szlovákiában. A Partners piackutató vállalat számításai szerint, 5 százalékkal kénytelenek többet költeni erre az emberek, mint tavaly. Az élelmiszer drágább, a húsvéti díszítés kicsit olcsóbb lett. Egyre több ünnepi asztalon jelenik meg a bárányhús.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.02. kedd, 18:00
Káel Csaba
a MÜPA vezérigazgatója, filmügyi kormánybiztos
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×