eur:
393.85
usd:
364.76
bux:
0
2024. március 29. péntek Auguszta
Lottószelvények a Szerencsejáték Zrt. Csalogány utcai lottózójában Budapesten 2019. március 22-én. Minden idők harmadik legnagyobb nyereménye, 3,414 milliárd forint a tét az Ötöslottó hétvégi sorsolásán.
Nyitókép: MTI/Mónus Márton

Csökkent a Szerencsejáték Zrt. forgalma a járvány miatt

A Szerencsejáték Zrt.-t is negatívan befolyásolja a koronavírus-járvány, annak várható üzleti hatásainak pontos felmérése még folyamatban van - közölte a cég.

A nemzeti lottótársaságon belül, a járványügyi helyzet kezelésre létrehozták a Társasági Operatív Törzset, amely a munkatársak és játékosok egészségének védelme, valamint a járvány elterjedésének megakadályozása érdekében naponta felülvizsgálja pandémiás akciótervét a központi operatív törzs iránymutatásai alapján.

A Szerencsejáték Zrt. által üzemeltetett lottózókban bevezetett egészségbiztonsági intézkedések miatt többek között korlátozták a játékosok létszámát az egyes helyiségekben, és felhívták a figyelmet a biztonságos sorban állás szabályaira is.

Arról is beszámoltak, hogy a vállalat a közel 180 megváltozott munkaképességű munkatársat foglalkoztató karitatív sorsjegyárus-hálózat működését átmeneti időre felfüggesztette, az érintett kollégákkal azonban továbbra is kapcsolatban van.

A cég adminisztrációjában dolgozó kollegái számára március 17-től lehetővé tett az otthonról történő munkavégzést, továbbá a 12 éven aluli gyermeket nevelő szülők és a 60 év feletti munkavállalói számára szintén biztosítja az otthonmaradás lehetőségét - olvasható a Szerencsejáték Zrt. közleményében.

Minden Infostart-cikk a koronavírusról itt olvasható!

Címlapról ajánljuk
Fábián László: nem elérhetetlen cél a kétszáz fős magyar csapat a párizsi olimpián

Fábián László: nem elérhetetlen cél a kétszáz fős magyar csapat a párizsi olimpián

A jelenlegi világranglista-helyezések alapján több mint húsz sportágban lehetnek érdekeltek a magyarok a nyári ötkarikás játékokon – mondta az InfoRádióban a Magyar Olimpiai Bizottság főtitkára. Fábián László beszélt a hazai rendezésű kvalifikációs versenyek, köztük az április 25-én kezdődő szegedi evezős Európa-bajnokság jelentőségéről is.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.02. kedd, 18:00
Káel Csaba
a MÜPA vezérigazgatója, filmügyi kormánybiztos
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×