INFORÁDIÓ 
2020. április 6. hétfő
Bíborka, Vilmos

szerencsejáték

lottózó

koronavírus

Lottószelvények a Szerencsejáték Zrt. Csalogány utcai lottózójában Budapesten 2019. március 22-én. Minden idők harmadik legnagyobb nyereménye, 3,414 milliárd forint a tét az Ötöslottó hétvégi sorsolásán.

Biztonsági intézkedések a lottózókban is

A koronavírus-járvány miatt a Szerencsejáték Zrt. is óvintézkedéseket vezetett be a lottózókban. Arra kérik a játékosokat, hogy egyszerre legfeljebb hárman tartózkodjanak egy lottózóban, és tartsák be az ajánlott 2 méteres biztonsági távolságot a sorban állásnál. Kaparós sorsjegyek vásárlása esetén jelenleg nem biztosított a lottózókban a kézzel választás lehetősége.

A nemzeti lottótársaság napi szinten nyomon követi a koronavírus-járvány miatt kialakult helyzetet, és ennek megfelelően folyamatosan bővítik az intézkedéseket a biztonságos munkavégzés és játékszervezés érdekében a lottózókban – tájékoztatta az InfoRádiót a Szerencsejáték Zrt. marketing- és kommunikációs igazgatója.

Egyúttal kérik a játékosaik együttműködését is. Vagyis, hogy

egyszerre legfeljebb három ember tartózkodjon egy lottózóban, és tartsanak be 2 méteres biztonsági távolságot,

még a létesítményen kívül is. Bánhegyi Zsófia tájékoztatása szerint a kihelyezett tableteket kikapcsolták, ezért kérik, hogy azokat ne nyomkodja senki. Illetőleg a kaparós sorsjegyek kézi választására átmenetileg nem biztosítanak lehetőséget. Arra is kérik a játékosokat, hogy lehetőség szerint válasszák a bankkártyás fizetési módot.

Felhívják továbbá a figyelmet, hogy valamennyi lottózóban kiemelt, napi szintű, fokozott fertőtlenítő tisztítást végeznek, valamint a társaság a kollégái számára biztosítja a megfelelő pandémiás védelmi rendszert is.

Miután fokozott figyelem van az ötöslottó játékon, hiszen rekordszintű halmozódás van jelenleg, így a Szerencsejáték Zrt. szeretné felhívni a figyelmét a játékosoknak, hogy „ez egy remek alkalom”, hogy kipróbálják az

online lottózási lehetőségeket.

Kérik, hogy lehetőség szerint maradjanak otthon, és inkább onnan, biztonságosan játszanak, akár SMS-en keresztül a 1756-as számra küldött üzenettel tegyék meg fogadásaikat – fogalmazott Bánhegyi Zsófia. A társaság ötöslottó applikációja pedig elérhető a okoslotto.hu-s weboldalon, ami egyszerűen, egy gombnyomással letölthető.

A marketing és kommunikációs igazgató megjegyezte, az említett játékformáknak külön előnye, hogy automatikusan jeleznek nyeremény esetén. 200 ezer forintos jutalom alatt pedig jóvá is írják azonnal a belső egyenlegre, vagy a megadott bankszámlára.

Minden Infostart-cikk a koronavírusról itt olvasható!

Nyitókép: MTI/Mónus Márton

Kapcsolódó hang

Biztonsági intézkedések a lottózókban – Bánhegyi Zsófia
 


A címlapról ajánljuk

INFOSTART
 
INFORÁDIÓ
PARTNEREINK
Sixt    iCom
infostart
AZ INFORÁDIÓ HÍRPORTÁLJA 
 
 

A médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Magyar Mecenatúra Program keretében támogatja.

NMHH
Az Év Honlapja 2018