eur:
394.45
usd:
370.71
bux:
0
2024. április 19. péntek Emma
Milánó, 2020. február 21.Az Emporio Armani olasz divatház 2020/2021-es őszi-téli kollekcióját mutatja be egy manöken a milánói divathéten 2020. február 21-én.
Nyitókép: Forrás: MTI/AP Antonio Calanni

A virtualitásba költözik a sanghaji divathét

A vírussal kapcsolatos aggodalmak miatt elhalasztott sanghaji divathétre készült kínai kreációkat mégis bemutatják: az Alibaba TMall platformja vállalta a livestream bemutatót, megmentve a csődtől a tervezőket.

Online rendezik majd meg a sanghaji divathetet, miután a koronavírus fertőzés miatti aggodalmak miatt sokan lemondták a személyes részvételt, a kínai tervezők számára azonban létkérdés, hogy bemutassák a kollekciókat - írta a Fashion United-re hivatkozva a hvg.hu. Végül az a döntés született, hogy az az Alibaba TMall platformján keresztül fogják livestream közvetíteni a divatbemutatókat.

A milánói divathéten a Giorgio Armani bemutatóját már zárt ajtók mögött rendezték meg az Észak-Olaszországban kitörő koronavírus-járvány miatt.

A digitális divathét március közepén kezdődik és több milliós nézettséget jósolnak a bemutatóknak. A fogadtatástól függően pedig a jövőben akár a divathét megszokott részévé válhat a megoldás.

Minden Infostart-cikk a koronavírusról itt olvasható!

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×