eur:
393.66
usd:
364.47
bux:
0
2024. március 29. péntek Auguszta
Az új Pininfarina Battista a 89. Genfi Nemzetközi Autószalon sajtónapján, 2019. március 6-án.
Nyitókép: MTI/EPA/KEYSTONE/Cyril Zingaro

Ellehetetleníti a koronavírus a világ nagy kiállításait

A vírussal kapcsolatos nagyfokú bizonytalanság miatt a megrendezésre kerülő események résztvevői közül sokan döntenek a távolmaradás mellett - írja a Portfolio.

A Swatch kezdte a sort február elején, lemondta a Time to Move eseményt a svájci óragyártó a koronavírussal kapcsolatos növekvő bizonytalanság miatt.

Elmaradt a barcelonai Mobile World Congress mobilpiaci kiállítás, mert az LG, a Nokia, a Sony és a Vodafone is lemondta részvételét a mobilpiaci kiállításon, amel február 24-én kezdődött volna.

A melbourne-i Cisco Live eseményt március elején rendezték volna meg, 8500 réztvevőre számítottak, azonban a cég a jelenlegi helyzetre való tekintettel lefújta az eseményt.

A divatipar sem kivétel, miután a május közepén Hongkongba tervezett Kingpins Denim kereskedelmi kiállítást is lefújták. Ázsia legnagyobb légibemutatóját megtartják, de a kétévente megrendezésre kerülő Singapore Airshow-ra árnyékot vet a koronavírus, hiszen a repülőgépipar olyan nagyágyúi döntöttek a távolmaradás mellett, mint az amerikai Lockheed Martin, vagy a kanadai Bombardier.

Egy fontos üzleti eseményt egyelőre nem érintette a koronavírus: az autóipar egyik legfontosabb kiállítását, a Nemzetközi Genfi Autószalont még nem fújták, így úgy tűnik, hogy megtartják március 5. és 15. között - írja a BBC alapján a Portfolio.

Címlapról ajánljuk
A 300 eurót is meghaladhatják az idei húsvéti költségek Szlovákiában

A 300 eurót is meghaladhatják az idei húsvéti költségek Szlovákiában

300 eurónál is többe kerülhet az idei húsvéti bevásárlás Szlovákiában. A Partners piackutató vállalat számításai szerint, 5 százalékkal kénytelenek többet költeni erre az emberek, mint tavaly. Az élelmiszer drágább, a húsvéti díszítés kicsit olcsóbb lett. Egyre több ünnepi asztalon jelenik meg a bárányhús.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.02. kedd, 18:00
Káel Csaba
a MÜPA vezérigazgatója, filmügyi kormánybiztos
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×